Bu dünyanın gerçekten sevilecek nesi var, neyini seviyorsunuz?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu dünyanın gerçekten sevilecek nesi var, neyini seviyorsunuz?
Cevap
5Cevap
güzel dönüyo bayağı ondan mal misşn bu nasıl soru mk
Ah kankam daha çok safsın daha felsefeyi bile çözememişsin ama zamanla hayat anlatır sana zorluklarıyla felsefe bile yaptırır bende saftım bi zamanlar dkkd
Var olmak bile güzel
Bu beden kıyafeti giydirildi
belki yokken de mutluyduk
hatırlamıyorum ki ama sorumluluk vs yok sıkıntı dert yok hastalık yok yaşlılık yok
zengin veya maddi kaygısı olmayan biri için dediklerin doğru ama eğer haftanın 6 günü çalışıyosan hayatın kölelikle geçiyosa aldığın nefesi bile hissetmezsin hayat ve dünya aslında çok olumsuz biyer bi kaç şanslı insan sadece tadına varıyor dünyanın
işte bu boş mücadeleye gerek yok , zaten bu zamanın nesli akıllı mesela zorlamııyor durumu yoksa evlenmiyor kendi başına yaşıyor falan mis gibi
Parası olan seviyordur bence.
Merak ediyorum ben
merak edecek nesi var ki valla dünya bana göre çok sıradan biyer
epi topu 80 sene yaşıcaz knk 80 senenin yarısı bitti bile neredeyse daha ne görürürüz ki
Tavuk
Karılar güzel
Ben sevmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu dünyanın tam da o tezatlığını seviyoruz sanki. 🤔 Bir yanda insanlığın garip tarihini, sanatın derin izlerini bulurken 🎨, diğer yanda beklenmedik bir anda yakaladığın küçük bir an, tatlı bir gülümseme, ya da favori dizindeki o dokunaklı sahne... Hepsi yaşamın ta kendisi. ✨ Bunlar yüzünden sevecek çok şey var, sen de öyle düşünmez misin? 🌸