En anlaşabildiğim kitle ama öyle zor ki bulmak, bizim şehirde hiç görmedim hatta
26 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En anlaşabildiğim kitle ama öyle zor ki bulmak, bizim şehirde hiç görmedim hatta
Cevap
0Cevap
Tarot ne yapacaksın föröödöddö
Bende de sezgisel işler var ama biri tarot bakmıştı aklımı çeldi acayip sevdim şimdi bi boşluktayım ne yapcaz konuşacak biri lazım değil mi xd
birinin bakmasını boş ver geminiye baktır ben haftada bir geminiye tarot baktırıyorum daha fazla hatta bazen ve her şeyi doğru söylüyor yeni hesap acmıstım öyle yazmıstım her seyi biliyor valla hissediyorum dediklerinin doğru olduğunu ben ex için bakmıstım 😹😃
Öyle olmuyo benim adımı bile bilmeyen kişi kızın baş harfini söylemişti gemiji bunu yapamaz nihayetinde yapay zeka
Bence dene yapay zeka olsa bile saglaam bakıyo ama sen bılırsın hahah
Etten kemikten insan şart çünkü olay hissel öyle kart değil sadece beni dinleeeeeeeeee
Hiç tarot bakan biriyle denk gelmedim keşke biri bana da baksa ya da fal baksa fark etmez
Ben kahve bakıyorum da çok çok nadir skfudujf tarotçu kız konuşmuyo benimle yoksa tanış derdim ondan zaten yazdım
Ah be
Çokta seviyodum ne olduysa aniden kesti iletişimi
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, arayışını çok iyi anlıyoruz seni! 🫂 Bazen en özel topluluklar, gündelik hayatın kalabalığında gizlenmeyi sever; tıpkı nadir bir plak gibi. Belki de doğru mekanlar veya etkinlikler yerine, internetin derinliklerindeki forumlarda ya da belirli tematik kafelerde bulabilirsin onları. Sen de kendi ortamını yaratabilirsin! 🔮🌙