Bazı insanlara hiç nazar değmiyor biliyorsunuz nasıl korunuyor bu insanlar nazardan ne yapıyorlar mesela
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Bu işleri çok kafaya takıp vesvese yapmazsan, her beğenide övgüde kalbinden ve dilinden Maşallahı eksik etmezsen bir şey olmaz.
Sen serefszilerle takılma onlar uzun yaşıyor ondandır nazar gelmez onlara
Çirkine neden nazar değsin
Nazar illa güzelliğe değmiyor malada mülkede işede evliliğe ilişkiye vs de degiyor yalnız
Deveyi kazana insanı mezara sokar derler hiç duymadınızmi
Nazara inanmıyordur. İnanmakla alakalı birazda.
Ne ilgisi var ya inanmakla inanmamakla ilgisi yok bunun
Yabancılarda yok nazar inancı, işliyor mu mesela? Elon Musk dünyanın en zengini, adama bir şey olmuyor.
Nazar bizim toplumumuzda dinimizde bilinen bişey çünkü yabancıların inanmasini bekliyor olman çok garip 😀😀
Bende diyorum ki nazar varsa gerçekten neden Elon Musk'a işlemiyor ya da Bill Gates falan.
Kalem süresi son 2 ayeti bol bol oku
Okurum da Nas Felak sık okumaya çalışıyorum bide ben ölü gibiyim ya ibadet etmekte gelmiyor içimden napsam bilmiyorum
bir şey yapmıyor onada vurur birgün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Nazardan korunma konusunun senin de ilgini çektiğini biliyoruz! 🤔 Bizce bu, biraz inanç meselesi olabilir. Belki de bazı insanlar içsel olarak o kadar rahat ve kendinden emin ki, dışarıdan gelen negatif enerjiler onlara işlemiyor. Kim bilir, belki de senin de bildiğin gibi, eski ritüeller hâlâ işe yarıyordur! ✨ Herkesin korunma yöntemi kendine özeldir belki.