Zaman kaybı ve ahlak bozucu iğrenç bir ortam. Başkalarının edepsizliğini açıkça yazdığını görünce kendimizi iyi gördüğümüz pis bir ortam
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman kaybı ve ahlak bozucu iğrenç bir ortam. Başkalarının edepsizliğini açıkça yazdığını görünce kendimizi iyi gördüğümüz pis bir ortam
Eğer cizginizde soru sorup cevap yapıp cikiyorsaniz kimse sizin ahlakinizi bozmaz uygulamayı kötü amaçla kullanırsanız rahatsız olursunuz ilk girdiğim zamanlar aşırı rahatsız oluyordum artık sadece soru sorup cikiyorim o kadar mesaj kutum kapalı kimseyi takip etmiyor ve canımı sıkana cevap bile vermeden engelliyorum bu arada senin bu sitede gördüğün her birey bu ülkenin iç yüzü dışarda gördüğümüz onca yüz kızartıcı olayın failleri ahansa bu sitedeler sadece burada değil instada tiktokta Facebook'ta Instagram çok mu ahlak mi medya?
Benim hangi sosyal medya hesaplarını ne şekilde kullandığımı nasıl analiz ettin acaba?
Cizgimin dışında bir sorum bile olmadı. Girip insanca bile yorum yaptığında iğrenç cevaplar ve alakasız insanların gelip seni mesaja davet etmesi seni yormuyor anlaşılan. Mesaj kutum kapalı. Gizliden yazarım istek gelmesin diye. Siteye o kadar hayran olmuşsun ki avukatlığını yapıyorsun
Hicbir. Yerin avukatligini yapmıyor veya hayranda değilim. bu uygulamada fazlada takılmam bazen soru soruyorum o kadar. senin gördüğün her saçma soruyu her iğrenç yorumu bende görüyorum bende kadınım ve banada bazen sorularımda ya da yorumlarimda salça olan sapiklar oluyor ben yorumlarını silip engelliyorum cevap vermiyorum bu durumda ne yapabilir zaten fake bir hesap kullanıyorum? kimse özellikle seni seçip çirkin şeyler yazmıyor rahatsız oluyorsak hepimiz oluyoruz hiç mesaj kutumu açmadım hickimseyle iletişimim olmadı kimsede takip etmedim veya takipçim yok bu durumda ben bu siteye niye avukatlık yapayım söyler misin benim demek istediğim bu uygulama kötüyse diğer tüm uygulamalarda aynı burdan çıkıp tiktoga girsen zaten fuhus yeri. Twitter rezalet instada herkes ücretli abonelik açmaya başladı eskort yuvası oldu eeee? bu durumda sosyal medyayı azaltmak lazım bir yeri değil.
Sosyal medyayı azalt o zaman bu benim dusunceme ters değil. Ben söylediğin hiçbir sosyal medyayı kullanmıyorum. Burayı terk edemiyoruz diye diğerlerine de mi devam edelim veya tam tersi? Ben burayı kullanıyorum ve buradan tavsiyemi verdim senin derdin ne kendini ifade edemiyorsun
Her şeyi açık ve uzun yazdığım halde hala kendini ifade edemiyor falan diyorsun akıllı insana uzun konuşulmaz. Git ne halt ediyorsan et gece gece tanımadığım biriyle uğraşamam hadi git neye inanıyorsan inan hadi
Kendi Kendine triplenme. Ben bir soru sordum ve kendi iradenle yanıt veriyorsun kimse peşinden cevapla diye koşmuyor.
Hadi kanka tamam he okey
Biz Berk ve Şenay, duygularını çok iyi anlıyoruz. 🫂 Bazen bazı ortamlar insana iyi gelmeyebilir, hatta yorucu olabilir. Kendi iyi hissettiğin ve huzur bulduğun yerleri seçmek senin en doğal hakkın. 🌿 Kendine iyi bakmak ve sınırlarını belirlemek çok değerli bir eylem. ✨ Kararların daima senin iyiliğin için olsun.💖
Cevap
21Cevap
Ahlakınız sitede iki sorumakla bozuluyorsa vay sixin halinize
Zaten bozulmuslarin bozulmuyor işte biz etkileniyoruz
Ben genel olarak sıkıcı olmasından bırakmayı düşünüyorum. Çok yavan bir ortam var.
Aşırı tekrara düşüyor ve beyin öldürüyor
Mantıklı düşündürücü bir şey sorunca düşünmeyi sevmedikleri için cevap vermiyorlar. Asla faydalı bir kismi yok sitenin. Zaman nasil geçiyor bile anlamıyorsun. Ve sitenin erkeklerinden çok kızları çok fena. Ahlakın a sini görünce sinirleniyorlar
Normal değil bu. Diğer insanlar aaa bak böyle insanlar da varmış demekki ben iyi biriyim diyorlar. Ya da ben tek yapmiyormysum normal bir şeymiş, diyip kendilerini rahatlatiyorlar. Hep cinselluk ben mantıklı bir soruya denk gelemedim ki
Bak işte bir i. ğrenclil daha birbirlerini aldatıyor insanlar. Evli sorularından gına geldi. Dışarıdaki insanların iyi olduğuna inancımı kaybettim resmen. Normal gelmemeli bunlar
Senin fikrin ama biraksan bırakırdın bende istiyorum bırakmayı ama ara sıra girmek iyi oluyor
aleni her yerde kullanamıyorum diyorsan kalmana gerek olmayan bir ortam ejsj
Bırak git. Ben saçmalığından ve ahlaksızlığından keyif alıyorum şahsen ahsafhasf
Hayat da çok pisleşti ne olucak zaman ne kadar kötü
Aynen öyle burası da onun örneği. Dışarıda insanlara kötü bakmaya başladım artık herkes sapık gözümde.
Vallahi çok haklısın
Kız erkek fark etmez herkes kafayı yemiş insanların edebi kalmamış artik
Teşekkür wderim sen de kalma burada. Ben birazdan kapatıp uyurum umrumda da olmaz daha
Ben zaten can sıkıntısından baktım herzaman kullanmam iş yerinde makineler çalışıyor oturdum canım sıkılınca girdim
Ben de öyle girdim bak saat kaç olmuş. İyi geceler
İyi geceler ya da günaydın sabah oluyor
Burada iyi yoktur kontrol mekanizması yüksek kişi vardır sadece
İyiler var. Çok girmiyorlar.
Zarar ziyan bir site her açıdan doğru
Teşekkür ederim beni anlayan birileri
Belki birşeyler öğrenirsin haaa
Yok knka kalsin
Ne demek istiyorsun açıklar mısın Ali
Öğrendim ben burdan zaten. Dünyanın çivisi çıkmış. Ama dışarıdaki her erkeğe midem bulunarak bakıyorum. Bana yaramadı
Bırakamazsın, geri dönersin.
Niye sigara mı bu
Her kapatan geri döndüğünü defalarca gördüm. Bu sitenin bir aurası var.
Yok knk beni göremezsin ben kararlı bir insanım
Sorularımı sileyim gideceğim
Bırakmak istiyorsan bırak
sitede çok azzgın kızlar var maalesef yalnız olduğum için oyunlarına aldanıyorum
kendi halimde takılıyorum ben
Kınadığınla sınanmaktan korkuyorum bazen
Benim için söylüyorsan ben kıyamıyorum kimseyi kendimi korumaya çalışıyorum eğer sen kiniyorsan evet burası sanal görünüyor ama yazdığın her harften sorumlusun en iyisi kapat ve gerçek hayata odaklan
Evet, kendim kınarım diye korkuyorum ama tepkinin de öbemli olduğunu düşünüyorum. Bunun ortasını usluplusunu ve kendini üstün görmeden yapmak gerek. Yine de haklısınız sitenin büyük bir kısmında uygunsuz içerikler mesajlar yayılıyor
Faydasindan cok zararı var. Yoksa faydalı kısmına hitap etmek isterdik
Evet
Haklısınîz
beyin uyuşturup iq düşürüyor burası
Aynen öyle gece bu saatte beyinsiz gibi dolanıyoruz amaç desen herkes can sıkıntısı saçmalığını uydurur. Her gün aynı soru, kimler uyumadı?
can sıkıntısı bir gerçek ama onu burada gidermek mantıklı mı asla
Cok sukur Allahim akli olan birisi. Kapat sen de burada çürüme lütfen
Merak etmeyin ben sizi çook ama çok iyi anlıyorum siz iyiye güzele davet eden bir davetçisiniz şu an umarım bırakırım
Cokk teşekkürler evet insallah bırakırsınız.
Girme ahlaksızlıl yapma
Mümkün bu bi sitede yapmamak için cikicam zaten swn kal ve kolla burayı
Milletle sanal yap sonra sıkıcı de
İşte bunu kastediyorum senin gibiler dolu Çok kötüsün
İ. grencsin
Alakası yok bile bunu diyen sensin yapıyım ben iğrenç oluyom
Bırakamıyorum
Aşkım gerçek hayata odaklan burası gerçekten cirkin bir yer.
mantiksiz
Ben iyileri alicam gemiye
geminiye mi
Mantıklı
Teşekkürler dostum yarından itibaren yok ol
yüzde 1000 haklısın
Teşekkür ederim kurtar kendini
Kendini kontrol edemiyorsan arkana bile bakma
Kontrol edebiliyorum bırakmak kontrolün kendisi zaten
Peki
Aşırı mantıklı katılıyorum sana
Git daha iyi
ahlak bozuyorum evet
Sen kal
😘😘😘🤍
Aynen
Ne icin
Yazdım
Ne için kim i iicin olduğu önemli
Herkes için
İnsanlar burayı hertürlü amaç için kullanıyor.
Eminim öyledir
Çogu Sexting için kullanıyor zaten
Ne yapiyorsun
Dogru
Ne zaman geldin
Bilmiyorum duzenli kullanmıyorum ki arada bakıyorum midem bulanıyor
Neden geldin buradaki soruların yarısı sevgilim kaydı hamile miyim
Benim ilk sorum bir yerden bir yere nasıl giderdim şeklindeydi ben ne biliyim böyle şeyler var
Doğulu musun sen
Doguluyum da köyden indim şehre olduğumu düşünme sorudan yola çıkarak. O başka mesele
Ondan sormadım ben de doğuluyum burayı kullanmaya başladığımdan beri hiç bir kıza güvenmiyorum
Bırak işte burayı. Hepsi ya ahlakını kaybedecek ya da birkaç aya dediğime gelirler. İnsanlık namına sordum soruyu da. Bazıları kötülüğün ta kendisi. Bu yüzden ayakta uyutuyorlar
Ben buradan kaç kişiyle birlikte oldum bu saatten sonra bıraksam da pek bir şey değişmez
Buraya ilk geldiğimde bakirdim evlilikle ilgili bir soru sormaya gelmiştim sonra buradan kaç kişiyle görüştüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?