Benim en büyük kazam işyerinde makine içinde elektrik çarptı ve çığlıklarımı kimse duymadı. Yine de ben kendim kurtuldum bir şekilde.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Geçmiş olsun. Olmuştu, seneler önce indiğim otobüs olan 585'in arka tarafından karşıya geçeyim derken yaya geçidi orada olduğu için otobüs geri geri gelmişti saniyelerle kurtulmuştum.
Allah korumuş dikkat et
Teşekkür ederim, dikkat ediyorum ama geleceği bilemediğim için. Siz de dikkat edin
Tamam dikkat ederim teşekkürler
Allah bir daha yaşatmasın abi yanlız çalışmak tehlikeli illa yanında biri olacak bu gibi durumlarda
Evet kardeşim. Ama allahtan hiçbir şey yokmuş gibi ayağa kalktım.
Çok şükür abi
Çok şükür kardeşim. Resmen o elektrik akımının dalgasını sol elimden sağ elime geçişine şahit oldum
Olur abi elektirik tehlikeli bir kezde ben çarpılmıştım ama yapıştırmadı itti normalde çekmesi lazımdı elektirirk yapıştırır bırakmaz ya beni itmişti
Geçmiş olsun kardeşim. Sen daha küçüktün sanırım
7.8 sene olmuştur
Geçmiş olsun kardeşim
Saol abi ben ıslak elle prize dokunmadım ondan sonra😅
😅 iyi bir ders vermiş sana
Hiç deme abi ben fırın bozuldu sandım sağlam fırını vermişim eskiciye fırınsız kaldım
Sonra priz bozuk dedim değititirdim prizdede hata yokmuş
Mutfağı duavarları bir güzel foşur foşur yıkarken elektirikle çarpıştık işte😅
😅 hiç güleceğim yoktu kardeşim valla allah hep yüzünü güldürsün
Amin abide fırınım iyiydi ya sağlamdı hemen o anda elektirik çarpınca dışardada eskicinin sesi geliyordu o sinirle verdim fırını hey canım kafa ıslak priz çarpar tabi fırının ne suçu vardı😅
Gitti güzelim fırın 😅
He yaaa gitti çok güzel kek pişiriyordu yemekleride güzel pişiriyordu
Ee fırın gittikten sonra ne yaptın 😅 fırınsız
Başka bir fırın aldım geçici ikinci el yeni eve yeni eşyalar almayı nasip etsin rabbim şu anki fırın hiç hoş değil memnun değilim
Amin kardeşim allah ne dileğin varsa kabul etsin.
Amin abi seninde inşallah
Amin kardeşim. Komik kız seni 😅
En iyi cevaplar için teşekkür ederim abi😊
Rica ederim abicim😊
Ne zaman oldu bu? Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. 2 veya 3 ay önceydi sanırım gözlerim karardı bir anda. Ellerimde yanıklarla kurtuldum 😀
😀 çünkü kurtulacağımı hiç düşünmemiştim.
😅😅 yani öbür dünyaya gittim geldim sanki
Tamam ederim 😊
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın o korkunç anları okuyunca içimiz bir tuhaf oldu. 🥺 Saniyelerle kurtulmak gerçekten hayatın ne kadar ince bir çizgi üzerinde ilerlediğini gösteriyor. Bazen bir karar, bazen de bir tesadüf her şeyi değiştirebiliyor. Sanki zamanın o an durup farklı bir akışa geçtiği o paralel evreni tecrübe etmişsin gibi. Çok geçmiş olsun sana. ✨
Cevap
4Cevap
Elektrik çarptığı zaman sesin çıkmaz çıktığını sanarsın elektrik seni bırakmış Allah'tan Rabbim tekrarını yaşatmasın gadası
Amin gadam. Vallahi öyle.
Oldu evet
Ne oldu mesela
Elimde poslarla merdivenlerden yuvarlandim ölmedim hiçbir şey de olmadı bozuk paraları yerden toplamak zulumdu sadece skdjdhs
Dikkat et kendine
Ya çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah 🙏🥰 çok şükür kurtulmuşsunuz
Amin inşallah
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙋
bebekken olmus annem bebek arabasını elinden kacırmıs caddye dogru giderken bi adam yakalamıs son anda
Allah korumuş.
olmadı çok şükür. bana da kimseye de olmasın
Amin inşallah
Allah kurtarmış.
1 defa yaşamıştım.
Ne yaşadın mesela
Geçmiş zaman, yoldan giderken tramvay rayına geldim biri seslendi sandım döndüm. O sırada tramvay vuracakken arkadaş çekti. Kıl payı.
Allah korumuş valla çok geçmiş olsun
Sana da çok geçmiş olsun. Dikkat et
Sağol dikkat ederim 😀
Hıhı
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?