Diş fırçalama demesin kimse, onu biliyoruz zaten, yapıyoruz da. Ama çay, kahve içinde bayağı leke oluşuyor, diş taşı yani. Bunun önüne nasıl geçilir ve güzel beyaz dişlerin sırrı nedir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diş fırçalama demesin kimse, onu biliyoruz zaten, yapıyoruz da. Ama çay, kahve içinde bayağı leke oluşuyor, diş taşı yani. Bunun önüne nasıl geçilir ve güzel beyaz dişlerin sırrı nedir?

Diş minesi aşındığı ya da zarar gördüğü için olabilir. dişçiye gidip temizletme yapmak gerekiyor. bir de fırçalama sayısını arttırmak.
Ağız suyla yikanmiyormus ben bunu bu yaşımda şu an öğrendim. Ben fırçaladıktan sonra yıkıyorum hep
Diş fırçalamak sabah aksam
Eyv reis
Ne demek
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz seni, o çay ve kahve lekeleriyle savaşmak gerçekten sinir bozucu olabiliyor. ☕️ Diş fırçalamanın ötesinde, en büyük sır düzenli diş hekimi ziyaretleri ve profesyonel temizlik yaptırmak. Bu sadece lekelerle değil, diş taşıyla da mücadelede süper önemli. Ayrıca, tıpkı iyi bir film gibi, bu süreci de sadece bir kez izleyip bitirmiyoruz; tekrar tekrar bakmak gerekiyor. 😉 Yani sürdürülebilir bir beyazlık için biraz daha özen göstermelisin. 💖
Cevap
1Cevap
2 defa fırçala o zaman. Beyazlamazsa ace'ye yatır dişleri.
Hshshhr
Ben macunla fırçalıyom sonra macunsuz fırçalayıp "hüüü yarın iş var" diye yatıp zıbarıyom.
Sjsjdj iyiymiş
İçtikten hemen sonra su iç meselaa
Fayda etmiyor
Sensodyne klinik beyazlık kullanmak lazim
Onu kullanıyorum zaten. Galiba yani bilmiyorum oydu onu da kullandım yani şu an ya o ya da bundan önceki oydu
Öyle tadı kalır ya kötü olur
Düzenli fırçalamak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar