Ben ödemesini istememiştim, kendi ödemişti. Sevgilisi varmış, ben de çok şey gibi hissediyorum, sigara alıp yüzüne fırlatmak istiyorum😭😭😭😭 tabii yüzüne fırlatmam da 2 3 sigara alsam yeter mi mantıklı mı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yok yaa alsan da birşeyi ifade etmez. Sen başka birini bul
Kahveyi bu derede ne zaman ısmarladı Niye kahve ısmarlıyorsun iş yerinden arkadaş mı oluyor
Orada tek yaşıt ikimix varız farklı sehirden geldi bende tek kalmasın dıye cıkalım demıstım
Orada nerede yani Sen konuyu tam anlatmıyorsun Aynı yaştayız diye sokakta gördüğün birine kahve ısmarlamış olamazsın herhalde şimdi bu anlatımdan çıkan sokakta kendi yaşıtında birini gördün ve gittin kahve ısmarladın Şimdi biz bunu anlıyoruz mesela
3 4 haftadır tanısıyoruz arkadasız. O bana kahve ısmarladı sürekli is yerınde bana nakıyodu sey diyodu
Tamam da nereden tanışıyorsun 3-4 haftadır yani Sen konuyu sürekli yüzeysel anlatıyorsun düzgünce baştan itibaren anlatsan
İş arkadaşı falan mı?
Evet
Sevgilisi olan erkekle niye kahve içtin?
Sevgilisi oldugunu bılmıyodum. Ya bız arkadastık ama yaptıgı seylerden sonra dedım kı degıl mıyız acaba falan diye düsündüm. Biz bulustugumuz zaman exi aramıs bunu ben erkek arkadası sanmıstım ısrarla arayınca dedım kımdı diye o da eski sevgilim diye anlattı. Ben o oturdugum anda ogrendım. Onda da ayrılar dıyr bılıyodum kızla cocuk benim bulustugum anda kavgalılardı sanırım. Kız cocukla olan tik tok vıdeosunu ozelden cıkarmıs ve video 5 gün önce... bizde cocukla 3 haftadır bakısıyoruz seu yapıyoruz ama gercekten haberım yoktu. Zatem bunuda borclu hissettigi. İcşn yapmak istiyorum aynı is yerındeyız
Nezaketen ısmarlamıştır ya abartma
Olabilir
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz, böyle bir durumda hissettiğin hayal kırıklığı ve öfke çok doğal. 😔 Beklentilerin boşa çıktığında bazen insan ne yapacağını şaşırabiliyor. Sigara almak ya da fırlatmak gibi eylemler içindeki bu hisleri hafifletmez, aksine daha da yorucu olabilir. 🧘♀️ Bırak bu durumu kendi haline, sen kendi yoluna bak.✨