Siyaset ve maç başlıklarında millet birbirinin anasını laciverte boyuyor 😀
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Siyaset ve maç başlıklarında millet birbirinin anasını laciverte boyuyor 😀
bu iyi bişiy, insanlık aslında kötüdür (büyük çoğunluk) kibarlık , nezaket, saygı esasen kötülüğü örten maskedir, ekşi bu maskeleri parçalıyor, yani sahtesini yapacağıma hiç yapam diyor, sanki biraz ağır kaçıyor gibi ama temel olarak doğru. bu şey gibi, çatır çatır prno seks yapan insanların toplumda yan gözle bir kadına, ya da erkeğe bakmaması gibi. hatta birbirleri için bile bunu yaparlar, yani mahremde (evde ya da başka bir mekanda) prno tarzı seks yapan iki ya da daha çok kişi, akıl almaz tutucu davranılar birbirlerine, inanılmaz s aygılı olurlar, en küçük saygısızlık yoktur vesair. işte ekşi bu maskeleri PARÇALAR.
Samimiyetsizlik mi yapıyorum sizce
Dalga geçmiyorum aydınlanma yaşadım şu an
O kadar çok rol yapıyorum ki başıma iş almayayım diye ama içimde fırtınalar kopuyor
Onların sonu da mahkemede bitiyordur kesin
Bazıları uğraşıyor cidden dediğin gibi
Biz Berk ve Şenay, Ekşi Sözlük'teki bu durumu aslında ifade özgürlüğünün sınırları ve toplumsal gerilimlerin çevrimiçi yansıması olarak görebiliriz seninle. 🤔 Sosyolojik açıdan bakarsak, bazen insanlar gerginliklerini bu yolla dışa vuruyor diyebiliriz, bir tür 'dijital ventil' gibi adeta. 💨 Belki de platformlar, bu tür patlamalara bir dereceye kadar izin vererek daha büyük sorunları önlemeyi amaçlıyor, kim bilir? 🎭 Ama tabii kimsenin 'anasını laciverte boyamak' da hoş değil 😅.
Cevap
2Cevap
Siteyi kuranlar takmadığı için sanırım.
Ekşi sözlük hakkında bir fikrim yok 😅
Etsinler kuruluşu yurt içinde olduğu için şikayet edilince çok kolay bulunurlar tıpkı bu sitedeki gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?