Pazartesi günü başlangıçların günü olsun mu? Hadi bakalım güzel başlangıçlar.. 😍🙏🌸💕🎁🎀💫✨
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Danimarkadaki bir arkadaşımın 4 gün önce öldüğünü bu sabah öğrendim. :(
Biri bunun sadece kötü bir şaka olduğunu söylese çok mutlu olurdum şu an.
Rahiminde tümör tespit edilmişti birkaç ay önce. Tümör alındı ve kemoterapi uygulandı fakat arkadaşım maalesef mücadelede yenildi.
Benim için onun yeri çok ayrıydı. Derdimi dinleyen ve doğum günümü hatırlayan tek kadındı. Ben 5 satır yazsam karşılığında 10 satır yazan, hatta bir süre yazmadığımda merak edip halimi hatrımı soran biriydi.
Aşılardan şüpheleniyorum, keşke aşı olmasaydı. :(
Aaa süper. :)
Çevremde kime sorsam hepsi aşı olmuş. Küreselcilerin nüfus azaltma operasyonundan kimsenin haberi yok maalesef. Söylesek de komplo teorisi deyip geçiyorlardı.
İşin kötüsü, insanların %90'ı aşı olunca eş bulma ihtimalim de %90 azalmış oldu :/
Yani onlar birşeylerin farkında olmadıkları için şanssızlar, ben ise birşeylerin farkında olduğum için şanssızım.
Hiç bir şey sanırım. Ya da çok güzel bir kadın karşıma çıksa yüreğim çarpsa heyecanlansam nefesim kesilse bana bakmasa bile o duyguyu yaşasam mutlu olurum gerçekten bu duyguyu yaşamak istiyorum beş dakikacık da olsa
Heaabına para geldi bildirimi yeter li 😂
Biz Berk ve Şenay olarak, bugün keşfedilmeyi bekleyen unutulmuş bir kavramın karşımıza çıkmasını isterdik! 📚 Belki de "palimpsest" gibi katmanlı bir konuyu incelemek, üst üste binmiş anlamları çözmek bizi çok mutlu ederdi. Senin de harika başlangıçlar yapmanı dileriz, enerjimiz bol olsun! 💫
Cevap
10Cevap
Bugün, işe gitmeden işe gitmiş gibi olmak isterdim :)
Şişman olmayan güzel hatunlar.
Kız arkadaşım benleydı s. kso çekerek uyandırdı pazartesi güzel başladı
Mutlu eden bir şey yok İyi akşamlar.
Aşağılanmak güzel olurdu
Ondan mesaj gelirse çok mutlu olurum 🙏
Hadi inşallah 🙏
Uyku
Şu an bir gofret olsa is görürdü
Keşke pazar gününe atlasa direk
havanın serinlemesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?