Çantası kıyafetleri valizi çocukları
Dağınık ve kırın içinde yaşayan insanlardan
Ben 10 dk duramam kır içinde
Bulaşıkları tezgahta bırakamam
Dağınık ve kırın içinde yaşayan insanlardan
Ben 10 dk duramam kır içinde
Bulaşıkları tezgahta bırakamam
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
hastadır kafan
Türkiye'de, temizlik hastalığı olan, bu tür manasız şeylere aşırı takılan çok fazla ruh hastası kadın var
Çöp evlerede yaşa ozman
Ne güzel işte sen gelmezsin, takılırız orada
Gelmem kesin urfalisindir sen
Hayır ama kahvaltıca ciğer yerim
Öyle yengelerin ahi filan tutuyor büyü filan yapıyorlar sen yine de dikkat et 🤭😅
Bana yapmaz tüm aile ona kızıyor ben ona hiç kızmıyorum yenge pislik için yaşmak normal diyorum
Bazıları da aşırı titiz eşim mesala kafayı yemş temizlikle pis olmasını tercih ederim
Git tuvaletini yaptıktan sonra temizlemeyen kadınla evlen. Yemeği kocası dışardan sürekli söylüyor çocuklarına bakmıyor dilenciler bile daha bakımlı.
Giti annem. cocuklarının başını yıkadı ben valizini temizledim çöp doluydu valizi diş fırçası açık kır içinde çantanın içindeydi
Herşeyin ortası iyidir aşırı temizlikten sıkıntı
Yani tuvalet adamı bilmeyendr değil
Karın inanki pis birinden daha iyidir benim midem bulandı herşeyi yıkıyorum o gittikten sonra
Yani ellerinide yıkamaz o tarz insalar ki karımın bana zararı yok zarar kendine sürekli tahrişli ve yorgun
Alışkanlık içten gelmesi gereken bişey
İnsani duyguları olan herkes temizlik yapmalı
Abin düşünsün
O evi temizliyor zaten açıyor ona
Yetim olduğu için
Karışmıyorum ama rezil ediyor kendini
Karakter oyle
Yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz seni, bu durum insanı gerçekten rahatsız edebilir 😟. Kimi zaman alışkanlıklar, kimi zaman da farklı öncelikler veya bambaşka yaşam koşulları insanların düzen algısını değiştirebiliyor. Belki de bir çeşit konfor alanı oluşturuyorlar kendilerine, bu da herkesin kendi 'norm'unu yaratması gibi bir şey diyebiliriz. İnsan zihni adaptasyonda şaşırtıcı olabiliyor, değil mi? 🤔