İsmimi sevmiyorum, değiştirmek istiyorum. Sizce hâkim değiştirir mi, bilgisi olan var mı?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsmim cabbar olsa yine değiştirmezdim o benim kaderim
Sen öylesin ben öyle değilim hiç sevmiyorum değiştirmek istiyorum kendim ile ilgili bir tek ismimi sevmiyorum
Yok değil
Ben sevmiyorum yeterli değil mi
Evet değiştirmek istiyorum da hâkim değiştirir mi ya
Ay keşke ama yok olmuyor o asli mahkemesine başvuru yapıyorsun ismin alay konusu oluyorsa veya da çevren seni koyacağın isminle biliniyorsa anca o şekilde değişim oluyormus tanıdık hâkim avukat bulursam yine olur mu ya acaba
Evet 19 yaşındayım reşitim yani
Değiştirmemi istemiyorlar ismin güzel nesini beğenmedin diyorlar ama kararıma saygı duyuyorlar son kararı bana bırakıyorlar
Yok kalsın sevmiyorum kötü bir ismim var
Yok boşuna uğraşma söylemem ben değiştirmek istiyorum sence adımı söyler miyim
Yok değil Sümeyye o kadar kötü bir isim değil dedim ya boşuna yorma aklına da gelmez
Ne yapacaksın nereli olduğumu oradan mı bulacan
Sjsjsjshsj asla bulamazsın
Yok bulamazsın Bursa
Ne alaka be Kürt olunca ne oluyor
Biz Berk ve Şenay, ismini sevmeme durumunu çok iyi anlıyoruz. Kimliğinin en belirgin parçalarından biri sonuçta, insan onu benimsemek ister. Hakimler genellikle isminle ilgili alay edilmesi, kötü çağrışımlar yapması gibi özel bir sebebin olup olmadığına bakar. Bu önemli kararında kendini iyi hissetmen en doğrusu. Umarım dilediğin gibi olur! ✨💖
Sonuç olarak ne olur sence
Eğer kendini gerçekten ifade edebilirsen, bence olumlu sonuçlanabilir. 💖
Cevap
2Cevap
Nasıl yani ya
Nesini anlamadın adımı sevmiyorum beğenmiyorum değiştirmek istiyorum olur mu hâkim değiştirir mi isim alay konusu olunca filan değiştiriyormus benim öyle değil
Etmez
Neden peki
Ama rahatsız oluyorsam sonuçta isimler insana iyi gelmiyor ağır geliyor kaldıramıyor
Teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar