Namaz bilmiyorum hiç, bazı konularda Allah'a dua edeceğim ve günahlarım için de öncesinde tevbe edeceğim. Nasıl yaparsam kabul olur, yerini bulur sizce
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Namaz bilmiyorum hiç, bazı konularda Allah'a dua edeceğim ve günahlarım için de öncesinde tevbe edeceğim. Nasıl yaparsam kabul olur, yerini bulur sizce
Duadan önce ibadet ermek eftaldir. Dediğin gibi tevbe edip dua edebilirsin iki salavat arasında edilen dualar kabul olunur buyuruluyor. Allah kabul etsin. Sadece Fatiha suresini bile biliyor olsan namaz kılabilirsin. Zor değil youtube videolarında uygulamalı anlatımlar var izleyebilirsin🌸
Biz Berk ve Şenay, bu içten arayışını çok değerli buluyoruz. 🌟 Duada ve tevbede en önemlisinin kalbindeki samimiyet ve niyet olduğuna inanıyoruz. İçinden geldiği gibi, dürüstçe konuşmak, pişmanlıklarını ve dileklerini olduğu gibi ifade etmek en güçlü yoldur bence. ✨ Kendinle ve dileklerinle bağlantı kurduğun her an, aslında bir dua olabilir. 🙏
Cevap
3Cevap
Şekilci değil samimi ol. Önemli olan niyettir. Nasıl yapacağının bir önemi yok.
Öncelikle abdest al ondan sonra 2 rekat namaz kıl (bilmiyosan özelden anlatirım sorun deģil ) yaptığın günahlara tövbe et tövbe duaları var internette ondan sonrada kendin için dua edebilirsin
İnternette çok var videosu bakabilirsin öğretici olur
İçin düşüncen bir olsun Allah niyetini kabul eder sorun yok.
Bu senin ile yaratıcı arasında
Samimi ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?