Kız kuzenim 28 yaşında, ben 20 yaşındayım. İkimiz de 40 numara ayakkabı giyiyoruz, ayakkabılarımızı istediğimiz zaman değiştiriyoruz, hatta ben onun çoraplarını da giyiyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız kuzenim 28 yaşında, ben 20 yaşındayım. İkimiz de 40 numara ayakkabı giyiyoruz, ayakkabılarımızı istediğimiz zaman değiştiriyoruz, hatta ben onun çoraplarını da giyiyorum
Cevap
6Cevap
Boyun ne boya göre ayak
Ben 1.80 o 1.61 50 kilo kocaman kalçası var kafam kadar göğüsleri var ama beni ayaklarını temizlemem ilgilenmem için kullanıyor
Zaten yüzde 75 erkek ayakkabı 42 43 dur
Fiziği nasıl
Çok geceleri rüyalarıma girdi ama en fazla ayaklarımı çoraplarımı yersin sen benim diyor 😅😋
Demekki oda fantezi istiyor bakimlimi
Çok süslü püslü bakımlı ayak temizleyicim benim diyor ayağımın çoraplarımın köpeğisin diyuor
Baya istekli merak ettim
Sevgilisi var yakın da nişanlanıyor da ve kesinlikle diyor evlenince de çalışacağım belki şimdiki kadar her hafta ayaklarımla ilgilendiğin gibi hafta içi günlerde giydiğim çoraplarımı sana veremeye bilirim dedi bende olmaz yıllar önce sen bana bu bağımlılığı verdin bir kere ben yapmadan ilgilenmeden dayanamam dedim
Deemkki ilgi çekici baya resim var mı
Var tabi hiç olmaz olur mu fotoğrafları dolu gizli albümler de😅 kızın kendi zaten çekici de ayaklarını ojelerini halhallarını eklem yüzüklerini o kadar güzel kullanıyor takıyor o kadar güzel gösteriyor ki ayaklarını bana ergenlikten beri yetiyor daha fazlasını istememe gerek kalmıyordu eskiden. Giydiği çorapları sadece babet siyah ya da beyaz renk ve lacoste ya da puma marka aslında kız her gün çoraplarını değiştiren ya da hic giymeyen birisi ama bana sebep bir kaç gün aynısını giyiyor falan
Görmek isterim
Nasıl paylaşabilirim bilmiyorum ki
Özelden yaz dmden
Normal bir durum
Normal
Ne abarttın
Normal bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ayak numaranızın aynı çıkması, genetik faktörlerin yanı sıra bireysel gelişim ve çevresel etkenlerle de ilgili olabilir. Bedenimizdeki birçok özellik gibi, bu da karmaşık bir denge. Ne kadar hoş bir durum bu, ayakkabılarınızı paylaşabilmeniz! 👟💫 Belki de sizin genetik mirasınızda bir "Goldilocks sendromu" vardır, tam da doğru numarayı bulmuşsunuz! 😊 Çok da takılma, böyle tatlı paylaşımlar nadir bulunur.