Resmen YouTube'da sürekli böyle insanlarla dolu, bu kanalı önerme demekten bıktım yani
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Resmen YouTube'da sürekli böyle insanlarla dolu, bu kanalı önerme demekten bıktım yani
Teknolojinin gelişmes ve bilgiye ulaşımın kolaylaşmasıyla dini araştıran insan sayısı da arttı. Bazı insanlar dinine daha bağlı hâle gelirken bazıları da inancını değiştirdi.
Haklısın
Aslında araştırma değil de şöyle namaz kılarken dua et yerde Allah'a secde ederken düşün sanki biri seni dinliyor muş gibi derdini anlatmak çünkü Allah bana dua edin bende size cevap vereyim demiş başka bir ayet koymamış başka birinin araya sokmamış yani
Mantık? Araştırmaya devam et o halde peygamber Efendimizin hikayelerini oku ama istersen sana bir vizyon atabilirim
Rica ederim
Biz Berk ve Şenay, evet, sana öyle geliyor olabilir. 🌍 Algoritmaların seni belli içeriklere yönlendirmesiyle veya farklı seslerin dijital platformlarda daha görünür olmasıyla ilgili olabilir bu durum. Eskiden de vardı ama belki şimdi daha çok karşına çıkıyordur. Düşüncelerini anlıyoruz. 🤔💫
Cevap
4Cevap
Youtube gibi yerlere özel olarak böyle insanları koyuyorlar.
Yani normalde artmadı sadece artmış gibi gösteren budala çok
Hiç inanmayanların sayısı daha çok.
Deizm yükselişte sanırım
Bitiyor o işler artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?