1 gü

Ölüme yakın deneyim yaşadım cennete gitmiştim insanlar neden cehennem ile birini korkutur?

Bu yazdıklarımı tüm samimiyet ve içten duygularla yazıyorum. Eskiden insanlar bana 'sen cehenneme gideceksin, orada sonsuza kadar yanacaksın' demişti. Kolumda jilet izi vardı bir de, daha önceden yaşamak istemiyorum dedim. Eğer ölürsen cehenneme gidersin, sonsuza kadar cehennemde yanarsın dedi. Sonra rüya gördüm defalarca kez, Allah bana çok merhametli davranıyordu, gökyüzünde yükseldim, melekler vardı, kendime ait evim vardı. Bir de benim beynimde kafa travması bulunuyordu, epilepsi hastalığı vardı bir de. Allah benimle her gün konuştu 'senin yerin cehennem değil' dedi. Tövbe ettim, yine biraz hissiyat olarak gerçekçi rüya gördüm. Bir defasında geçen yıl melek gördüm, beni alıp götürecekti ama cehenneme değil, öyle hissettim. İnsanlar neden cehennem ile korkutur birisini. Ben cehenneme gitmedim, geçen gün ölümden döndüm, cennete gitmiştim, son anda geri döndüm. Aynısını yaşayan oldu mu? Ölüme yakın deneyim yaşayan var mı? Ben ölüme yakın deneyim yaşadım, cennete gitmiştim.

Güncellemeler
1 gü
Açık giyinen birisiyim kollarım ve omuz bölgem saçım açık. Instagram da fotoğraflarım vardı
Güncellemeler
1 gü
Biriside dini inancın ne dedi birincisi ben senin kardeşin değilim. Allah değilsin dedim burada şirk koşmadım. 6 yaşında kız çocuğu evliliği senin dininde var. İkincisi ben Allah'a inanmıyorum demedim. Sen Allah değilsin dedim. İnkar ediyorum demedim üçüncüsü şeytani rüya değil. Senin dininde başı açık kadın fahi. se. Asıl kafir sensin müslüman olmayanı idam edersin insan öldürürsün ben senin kardeşin değilim.. burada şirk koşmadım Allah değilsin sen dedim
Ölüme yakın deneyim yaşadım cennete gitmiştim insanlar neden cehennem ile birini korkutur?