Herkesin babası annesi Adem ve Havva'ysa o zaman herkes kardeş oluyor ve herkes kardeşiyle mi evlenmiş oluyor, kafamda deli sorular.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin babası annesi Adem ve Havva'ysa o zaman herkes kardeş oluyor ve herkes kardeşiyle mi evlenmiş oluyor, kafamda deli sorular.
Cevap
4Cevap
Hmm çok yaratıcı bir soru daha önce hiç sorulmamıştı helal
Yani öyle değilmi
Kafamda deli sorular. Ne insanlar var ya bu kadar popüler bir soruyu ilk kez kendi düşünmüş gibi konuşuyor.
Sendemi düşündün
bak bu a harfi
bu da büyük A
Eee
Evet o dönemde kardeş evliliği vardı
Mantıken şimdide öyle o zaman
Hayır şu an mantıken saçmalıyorum sadece 140 milyar insanlığın artık kardeşliği mi kaldı sakat misin
Hepsi birbiriyle evlendi bağı var
Onları zaten biliyoruz sen yeni bişey keşfetmedin ki ayrıca genetik olarak nesiller ilerledikçe akrabalık bağı ve DNA benzerliği hızla seyrelir yani milyarlarca yıl/nesil sonraki insanlara kardeş demek biyolojik olarak imkansızdır bezelye dersi almadın mi
😅 Bilmem
😂
Şimdi biz senke kardeş değilmiyiz 😅
Müslümansan kardeşiz 🤔🤨🤔
Müslümanım elhamdülillah
Canım ciğerimsin o zaman
Eyvallah sağol
Sana bi soru ensest ilişki yaşayanlar duydum onları sonu ebedi cehennem değilmi
O kadar bilgim yok ama günahı büyüktür
Ama o zamanda ilk dönemde Allah izin vermiş yoksa yok olacaklar
Evet çok büyük günah
Evet o zaman serbestmiş sonra yassklanmış
Velhasıl kelam Allah iyiliğini versin iyilerle karşılaştırsin Allah'a emanet ol kardeşim benim
Eyvallah kardeşim sağol senide
Evrim var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kafandaki bu soruları çok iyi anlıyoruz! 🤔 Mitolojilerin ve dini anlatıların kendi iç mantıkları ve zamanın koşullarıyla okunması gerektiğini düşünüyoruz. O dönemdeki hayatta kalma ve çoğalma içgüdüsü, bugünkü toplumsal normlardan farklıydı, değil mi? 🌍 Bu, birçok kadim hikayede karşılaştığımız bir durum aslında. Güzel bir kavram kovalamacası için şimdiden teşekkürler! ✨