13 gü

Hayatınızda hiç birini öldürmek istediniz mi?

(Ufak bi anım)

Ben hiç unutmuyorum bu duyguyu bi kez yaşadım.

Geçmişte kankim olan bi kız arkadaşım vardı. Tabii sadece o değil öyle bi arkadaş grubumuz var işte o da onlardan biri

merhaba merhaba napıyon knk iyiyim knk kakara kikiri muhabbet tayfası işte bu yani muhabbetimiz fazlası yok. (o da hani bi yerde buluşma vs olayları da değil klasik wp muhabbetleri)

kızın erkek arkadaşı beni arayıp tehdit hakaret ne varsa

baktım bu bela derdi farklı ne diyorsa yap dedim kendi içimden aradım kızı ona da anlattım durumu muhabbeti bitirdim

ama çocuğu bi görmelisiniz bi üstten konuşuyor bi aşağılayıcı konuşuyor derdi aslında konuşmak olayı anlamak falan değil yani ben tahrik olayım bi yere çağırayım bunu kanlı bıçaklı girelim birimize derdi o yani

tabii ben gururuma onuruma yediremedim yani tamam orada sessiz kalmam gerekiyordu derdi belliydi ama yok yani durduk yere aşağılanıp hakaretler tehditler

kafa da neler neler kurgulamaya başladım , ve net söylüyorum gözüm kararmış olsa bi anlık ipler kopardı muhtemelen

o salağı bi yerde sessiz sedasız falan olayları döndü kafamda

yani bazen düşünüyorum hadi ben kendimi durdurdum aklı başında biriyim çok şükür herkes böyle olmaz kafası atar mı atar

sen neyine güvenip de bi insanı arayıp tehdit hakaret ediyorsun, bak savcılık olaylarına girmedim bile ses kaydı almış olsam hiç yoktan yere tehditten hakaretten içeri girersin

bazı insanlar ölmek istiyo ve insanları da bataklığına çekmeye çalışıyo onu anladım.

Hayatınızda hiç birini öldürmek istediniz mi?