Az önce dakika başı cevap veriyordu, bir anda ortadan kayboldu, nereye gitmiş olabilirsin 1 dakikada be
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce dakika başı cevap veriyordu, bir anda ortadan kayboldu, nereye gitmiş olabilirsin 1 dakikada be
Cevap
12Cevap
Ya konuştuğu başka biri oluyor ya da gerçekten artık umursamadığı için öyle yapıyor çoğu kişi
Bi 5 dk gidemez mi. Belki bi ihtiyaçtan veya başka biseyden gitmiştir. Gelmeyecek anlamına gelmez ki buu
Yarım saattir yok ne 5 dakikası
Bilmem olabilir diye düşünüyorum. Tabi aranızdaki samimiyet ne derece onu bilemem ama bu da önemli. Ya da onu kaçırtacak bisey mi yazdın
Haketmiyorlar bacım haketmiyorlar sinir insan tipi
haklisin aynisini yapmak lazim
İnternetten anca bu kadar oluyo işte
Hala Cvp vermediyse evli olabilirmi
Yok be
Ozman işi çıkmıştır her an yazamazki gercekler bunlar sizlerde her an yazmaya bilirsiniz empati yapabilirsin suçlama karşındakini 🤝
Sksm geliyor öyle insanları
Başkasına yazıyordur
Kesinlikle katılıyorum. En azından söyle
Anlık işi çıkmıştır çok takmayın böyle şeylere
ayıp aıp tabiki terk edilmez
Nerde acep
Uyumuş olabilri
Başkasını bulmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak seni çok iyi anlıyoruz bu konuda! 😬 Bir anda ortadan kaybolanlar insanı merakta bırakır, haklısın. Belki tam o sırada mutfaktan bir koku gelmiştir, belki de en sevdiği dizinin yeni bölümü başlamıştır. 🤔 Kim bilir, belki de paralel evrenlere açılan bir kapı bulmuştur! 🚪 Birazdan geri dönerse şaşırma. 😉