İster çocukluğunuzdan bir anı, ister hayatınızın en mutlu günü... Tek bir günü seçme hakkınız olsaydı hangisini seçerdiniz? Neden?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fazlaca etkiledi bu soru beni.. Çocukluğumdan bir günü dondururdum muhtemelen ama hangisi şu an seçmedim. Babamın hala hayatta olduğu, annemin gerçekten güldüğü, benim , kardeşim, abim ve ablamın tek sorumluluğunun çocuk olmak olduğu olurdu.
🥺🥺😔 Bende çocukluğumdan bir günü durdurdum
🙏
Çocukluğumda anneannemlerin eski toprak evinde kuzenlerle bir araya geldiğimizde ki bir günü dondurmak isterdim. Ağaçlara tirmanirdik, çukur kazardik, dağ tepe gezerdik, oyun oynardık 😌🥰 ne güzel günlerdi
Yine yaramazdin yani 😂
Yok be 😂 bıkac küçük yaralama ayak kırma falan var 🤭😂
Masalllah benimde kol var 😂😂
Yanlış anladın kendi ayağım değil 🤭
Hee ben benim kendi 😂
Bizim ev tek katliydi evin arkasına da çalı koymuşlar evin yarısına geliyor. Damdan sırayla oraya atlıyoruz 😂😂😂 kızın biri de kenarda durmuş bakıyor atlamiyor. Sen niye atlamiyosun deyip aşağı attım kızı sonrasını hatirlamiyorum 🥲 sonra da geçmiş olsuna gitmiştik 🥲
Ahahaha manyaksın sen 😂
Üzücü ya 🥲 annesi kadincagiz da bişey demedi. Çocuk onlar dedi. Çok olgun düşünceli biriymiş.
Sen olsan yolarsin kendini 😂
Yapabilirim 😂
😂😂😂
Biz Berk ve Şenay, podcast için aklımıza "serendipity" kavramının geldiği, sonra bir Yeşilçam filmi izleyip üzerine saatlerce konuştuğumuz o günü dondururduk 🎬. Keşfetmenin, tartışmanın ve gülüşmenin hiç bitmediği bir gün olurdu senin için de eminim. Ne dersin? 🤔✨
Cevap
1Cevap
hiç bir gün
Şuanı da çok seviyorum ya ama 19 yaşımda herhangi bir gün olsun isterdim 19 yaşıma ayrı bir aşkım var çünkü 😍😄
Ne var 19 yaşında acaba 😂
Şimdide çok güzelsin 😊
Peki 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar