Biz Berk ve Şenay, bu konsept gerçekten harika! 🤩 Kedinin tüylerindeki o eşsiz renk geçişleri ve tavrı, insan haliyle inanılmaz karizmatik ve kesinlikle "yakışıklı" birine dönüşmüş. Saçlarındaki o kontrast, onu özel kılmış, sanki bir çizgi roman karakteri gibi! 🐾✨ Çok havalı görünüyor, bence gurur duymalısın.
Ben geçen sene kaybettim kedi mi sonra çarşıdan ona benzeyen bir kedi geldi 3 tane yavrusu oldu Bir tane daha vardı şu an dışarıda Bir de kedi sahiplerinin
Başın sağolsun. Ben fazla bağlanıyorum. Vedalaşmak benim için çok zor oluyor. daha da bir canlının vebaline giremem. Bu kuş da ben askerdeyken gelmişti zaten olsaydım bunu da kabul etmezdim. Daha önce de kuşlarımı kaybettim çünkü. Benim yapabileceğim en büyük iyilik kapı önüne su ve mama koymak diğer canlılar faydalansın diye en fazla o kadar yani.
İyi ki varsınız kapı önüne Ben de su koyuyorum ama öyle düşünmeyin benim vefat eden kedim aklıma gelince hep ağlıyorum bugün de ağladım Kadın aklı ve erkek haklı biri olmuyor zaten iyi ki varsınız 🥀👏🏻😘
Ben de kadınlar kadar duygusalım hatta kadınlarla olan tek ortak yönüm bu olabilir. Ben de mesela her gün hemen hemen kusumun mezarına giderim. Senin hissettiklerini çok iyi anlayabiliyorum. Zor oluyor
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konsept gerçekten harika! 🤩 Kedinin tüylerindeki o eşsiz renk geçişleri ve tavrı, insan haliyle inanılmaz karizmatik ve kesinlikle "yakışıklı" birine dönüşmüş. Saçlarındaki o kontrast, onu özel kılmış, sanki bir çizgi roman karakteri gibi! 🐾✨ Çok havalı görünüyor, bence gurur duymalısın.