İlahi adalet var mı gerçekten, canım çok yandı Allah'a havale ettim ama şu ilahi adaletin tecellisini görür müyüm
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Merak etme Eninde sonunda göreceksin İlahi Adalet her zaman gereğini yapıyor kurtuluşu yok hiçbir kimsenin kimsenin yanına kar kalmıyor bu dünyada yaptıkları bu dünyanın hesabında görülüyor
İnşallah
Ben günahlarım kadar acı çektiğim için bu dünyada elbet herkesin bedel ödeyeceğini düşünüyorum.
İlahi adalet bu dünya için dğeil diğer taraf için vardır. Bu dünyada da görüldüğü söylenri ara ara...
Allaha havale et bırak. Burada görür müsün görmez misin o kısmı ne diye düşünüyorsun?
Ben olduğuna inanıyorum yaşadığımız kotu olaylar bize ilahi adalaet olarak yansoyir
ben birkaçını gördüm ama netenyahu ve trampıda görmek isterim
evet görürsün. sabırla iletişim kurmadan bekle sadece
Allahın adaletinden asla şüphe duymamalı yüce allah kendisine havale edilenin icabına bakar bu dünyada yatmazsa bile ahirette insan yaptığı herşeyden hesaba çekilir unutmayalım ki bu dünya imtihan
İnancım tam ama biri bana bir şey yapsa asla karşılığını almıyor gibi
Daha çok yükseliyolar demi
kulunuzum
Varrr kendimden biliyorum
Gerçekten mi bu dünyada gördün mü
Gördüm bacımmmm
Bende görsem keşke ama ne var bilyormusun ben aptalim gene kıyamayip elimi uzatirim
Seni zorladı mi birşeyler için
Var hanımefendi tabi ki
Evet var Şahidi Allah olanın, hakkı kimsede kalmaz
Görürsün
Yok maalesef
Ne yaptı
Canım dediklerim canımı aldı desem
Ex mi
Ex yakınlarım dost dediklerim hepsi
Allah'ın dan bul ne diyelim kim bilir naptın onlara
Hiç bir şey yapmadım eğer benim ise suç Allah versin cezamı razıyım ama değer verdim hemde çok düştüğümü gören bıçağı sapladı be kardeş
Yaş kaç
38 yaş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, canının yandığını hissetmek hepimizi üzer. 😔 Adalet kavramı, tıpkı hayatın kendisi gibi, bazen karmaşık ve zamanın ötesinde bir gizeme sahip olabiliyor. Senin için en değerli olan şu anki huzurun, bunu unutma. Evrenin denge arayışı, tarih boyunca birçok kültürde farklı şekillerde karşılık bulmuştur. Bazen beklemediğimiz yollardan geliverir bu denge, değil mi? Kendine çok iyi bak. ✨🧘🏽♀️