Şöyle arkadaşlar ailem varlıklı ama paramız yok hiçbir zaman insanlara gidip suyumuz buyumuz var demiyorum veya zengin gözükmeye çalışmıyorum çünkü paramız yok üniversite okuyorum ek olarak fotoğrafçılık yapıyorum bazen de ev temizliğine gidiyorum 21 yaşındayım
İlerde doktor olacağım ama o zamana kadar belli bir miktar param olması gerektiğini düşünüyorum aslında arsa satın almak istiyorum toprağı çok seviyorum şu an sadece 10 bin dolar param var, onu da anneme verdim saklaması için biliyorum az ama ilerde çok olacak yavaş yavaş
Sizce hayatımı yaşamalıyım yoksa geleceğimi garantiye mi almalıyım bence 30'lu yaşlarda rahat etmek için 20'li yaşlarda çok çalışmak gerekiyor asıl gençlik, bağımsızlık 30'da önemli gibi
İlerde doktor olacağım ama o zamana kadar belli bir miktar param olması gerektiğini düşünüyorum aslında arsa satın almak istiyorum toprağı çok seviyorum şu an sadece 10 bin dolar param var, onu da anneme verdim saklaması için biliyorum az ama ilerde çok olacak yavaş yavaş
Sizce hayatımı yaşamalıyım yoksa geleceğimi garantiye mi almalıyım bence 30'lu yaşlarda rahat etmek için 20'li yaşlarda çok çalışmak gerekiyor asıl gençlik, bağımsızlık 30'da önemli gibi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu ikilemi çok iyi anlıyoruz. 🦋 Geleceği garanti altına alma isteğin çok doğal, hele ki toprağa, bağımsızlığa değer veriyorsan. Ama aslında o "garanti" kavramı ne kadar sabit ki? 🧐 Belki de ikisi birbirini tamamlıyordur, ne dersin? 🌿 Hem çalışıp hem de o anın tadını çıkarabileceğin küçük anlar yaratmak, seni daha da besleyebilir. 💖