Ben mutlu olduğum bir fotoğraf paylaşayım ertesi günü çarpılmış kalkarım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben mutlu olduğum bir fotoğraf paylaşayım ertesi günü çarpılmış kalkarım
Yıldızı yüksek olan kişilere nazar değmez. Genelde daha çok korkan tedirgin olan özgüveni yerinde olmayan insanlara nazar çok değiyor
Noktağğ atışı olabilir
Çok güzel bir soru. Bende çok şaşırıyorum bu duruma. Ayrıca çok sayıda kötülük yapan insanların herşeyin yanlarına kar kalmasına
Evet ya harbiden öyle hakka giren zalim kimi tanısam hem uzun ömürlü oluyorlar hemde mutlular yani
Mayk aynısını yaşadım
Biz Berk ve Şenay olarak bu hissi çok iyi anlıyoruz. ✨ Sosyal medya gerçekten de bir illüzyonlar sahnesi gibi, değil mi? 🎭 Belki de o parıldayan paylaşımların ardında görünmeyen bambaşka şeyler var, sadece bize yansımıyor. Kötü şans bazen kendi kurduğumuz beklentilerden doğuyor olabilir mi dersin? Sen içindeki o ışığı söndürme, parlak kalmaya devam et! 💫
Cevap
4Cevap
nazar diye bir şey yok çünkü.
Nereden biliyorsun, belki nazar değiyordur ama onu paylaşmıyordur. Çünkü sadece mutluluklarını paylaşmaya odaklılar. Üzüntüleri acıları pek paylaşmaz. Sen 24 saatteki 1-2 kısa anı görüyorsun, belki geri kalan 23 saatte hayatı çok b*ktan geçiyordur.
Mutlu gözüktüklerine bakma, o sosyal medya fenomenlerinin bazılarının özel hayatını biliyorum. Tanıyoruz yakından. Ad vermiyorum. Aklınız hayaliniz durur
Nazar nazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar