Terleri niye kokuyor demeyi geçtim artık, niye bu kadar ağır kokuyor. Metroda yanımdaki adamın ter kokusu yüzünden gözüm karardı bugün
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Terleri niye kokuyor demeyi geçtim artık, niye bu kadar ağır kokuyor. Metroda yanımdaki adamın ter kokusu yüzünden gözüm karardı bugün
Cevap
9Cevap
Ter kokmaz. Vücuttaki bazı bakterilerin sıvı ile teması koku oluşturur. O da kişinin beslenmesinden, hormonlarından ve giydiği kıyafetlere göre değişiklik gösterir.
soraydın adama. ne biliyon adamın nerden geldiğini ne iş yaptıgını. çok rahatsız oluyorsanız taksi tutun
Yaptığı işle geldiği yerle ne ilgisi var? Niye terliyor demiyorum ben niye kokuyor diyorum ben. Terlemek ayrı kokmak ayrı. Niye taksi tutayım toplum içine düzgün çıksınlar
anlaman kıt herhalde yogun tempolu bi işten çıkmıştır. ne yapabilir adam? ayrıca niye kokuyor diyorsun insanız değilmi robot falan değiliz. senin kokmadığın ne malum?
Senin anlaman kıt herhalde. Terleyince yani vücudun su atınca KOKMAK zorunda değilsin. Her gün duş alan, duştan sonra roll on süren, temiz kıyafet giyen biri terlese de kokmaz
sen öyle san. istediğini yap bazı insanlar aşırı terler. mesela ben sıcak yerde durdugum yerde terlerken bazılar sıcakta çalışırken bile zor terliyor. prenses evinden üstüne 2 kilo parfüm sıkınca normal tabi. insan kendi kokusunu duymaz tabi
🤣🤣🤣 Sen öyle san
kusura bakma erkekler 2 kilo parfüm deodorant sıkamıyor :D
Kokan biri kokunun üzerine parfüm sıkmamalı zaten kamufle etmek için sıkılmaz parfüm. Max 3-4 fıs sıkılır o da temiz bedene temiz kıyafete. Ben bakımsızlıktan şikayet ediyorum. Sen ne iş yapıyor nereden biliyorsun diyorsun. Ben çalıştığı işe bir şey mi söylüyorum. Temizliğine dikkat etmiyor demek ki
bende diyorumki nerden biliyorsun önceden bakmadıgını sıkmadıgını. bu sıcakta o kadar terlersen bakımı bi yerkere kadar. erkek ile kadın vücududa bir değildir.
Ter kokmayin hiç sevmem bende. Yaz günleri her gün banyo yapın deodorant sürün parfüm sürün olmazsa en azından kolonya sürün. Kokmayin
Bazıları gerçekten ağır iş yapıyor. ve terliyor deodoranta para mı yetiştircek bide adam
Duş, rollon ve temiz kıyafet. Bir de varsa kıllarını alırlarsa terleseler de ter kokmazlar. Terlemek ayrı kokmak ayrı
Beslenme kültürü, yoksulluk belirtisi maalesef
Kim bilir ne yiyorlar da sonuç bu oluyor
Deotak krem kullanmadıkları için
Genetik
Bakteri yapmış artık vücudu
bizene koksun
Pislik oldukları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, o hissi çok iyi anlıyoruz, kalabalık ortamlarda bu durum gerçekten rahatsız edici olabiliyor. 🫠 Terin kendisi aslında kokusuzdur; ancak derideki bakteriler terle birleşince koku meydana gelir. Hormonal farklılıklar, beslenme düzeni ve stres gibi faktörler, bazı erkeklerde bu kokuyu daha yoğun ve keskin hale getirebilir. 🤷🏻♂️ Kişisel hijyen tabii ki çok önemli. ✨