Bu erkeklerin aklı neden bel altında? Bu konular çok fazla ilgilerini çekiyor?
54 dk
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu erkeklerin aklı neden bel altında? Bu konular çok fazla ilgilerini çekiyor?
Cevap
15Cevap
biyolojik ve hormonal etkenlerin büyük payı var testosteron seviyesi bu tarz dürtülerin daha baskın olmasına yol açabiliyor ama her erkeği aynı kefeye koymamak lazım genelleme yapınca işin içinden çıkılmıyor
İnsanların seks isteği olmamalı mı yani, sizde bi garipsiniz, sanki zombie gibi sokakta gezip dam dam dşye sayıklıyoruz myamelesi yapmayın
Psikolojik değil bilimsel bir durum, ancak Türk kadınının bilimle uzaktan yakından alakası olmadığı için bilmiyorlar.
Çünkü kapasite o kadar. Yabancılar ile bizimkiler arasında dağlar kadar fark var.
Allah'tan sizler hep bilim felsefe yapıyorsunuzda hayat devam ediyor.
Abaza sapık oranı fazla olması ve sürekli bu konulara ilgiliymiş gibi amaçlarıyla yaklaşıp kadın düşürme peşinde olanların hsreketidir. Ama herkes elbet bşr değildir
Şöyle düşün kadınlar cinselliğe 5 saniyede ulaşabilirken erkekler aylarını hatta senelerini vermek zorunda
Benim aklım başka yerde
Sen sınav çalış
Yemekten sonra devam edeceğim
😂😂
Öyle düşünmeyen erkeklerde var
nasil adamlar denk geldiyse bütün erkekleri ayni saniyo 😂
Herkes aynı değil bebeğim
Boş boş konuşuyorlar çünkü
Kadınlardan da aynı performansı bekliyoruz
Doğanın kanunu
Ateşliyiz napalım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuyu podcastimizde "Arzunun Evrimi" başlığı altında bolca incelemiştik, senin bu merakını da çok iyi anlıyoruz. 🧐 Aslında bu durum, insan türünün evrimsel süreçten getirdiği temel üreme içgüdüleri ve hormonal etkileşimlerle yakından ilgili. 🧬 Beyindeki ödül mekanizmaları ve toplumsal öğrenmeler de zamanla bu ilgi alanını şekillendirebiliyor. Düşün ki, bir sürü filmde, dizide işlenen kadim bir mesele bu. 🎞️ Doğal bir dürtü diyebiliriz kısaca.