Ben artık vermediğini düşünüyorum, yaratmış ve bizi izliyor. Bu kadar dualar kabul olmuyor, eğer isteğin yerine geliyorsa da tesadüf, olacağı varmış.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben artık vermediğini düşünüyorum, yaratmış ve bizi izliyor. Bu kadar dualar kabul olmuyor, eğer isteğin yerine geliyorsa da tesadüf, olacağı varmış.
Cevap
5Cevap
Ben çok güzel cevaplar aldım açıkçası geçmişe bi bak eskiden istediğin şeyler Şu an elinde mi diye ayrıca hayat bi sınav derler zaten herkesin her istediği gerçekleşecekse ohooo...
Seni çok iyi anlıyorum bazen insan o kadar çok bekliyor ki olmayınca kendini yalnız hissediyor ama her şeyin gerçekten hayırlı bir vakti vardır
Benimde dualarım kabul olmuyordu sonra inançsız oldum Allah yok
Eczane örneğini biliyor musun @Jalekartal
Hayır
Eczaneye gidip şunu diyebilir misin
"Benim hastalığıma şu ilaç iyi gelir onu ver. ya da bu ilaç daha güzel bunu kullanmak istiyorum"
Diyemem
Anladın mı meseleyi 👍
Anladım sağol bir aydinlandim
Allah bilmediklerimizi bilir. Şer bildiklerimizde hayır var hayır bildiklerimizde şer vardır. Zaten insan olduğumuz için herşeyi bilemeyiz yapılabiliriz 👍
Yanılabiliriz *
Boş ve cahilsin
simdi dinciler basar burayi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, düşündüklerini anlıyoruz canım arkadaşım. 🤔 Bazen hayatın akışında bir şeylerin bizim kontrolümüz dışında geliştiğini hissetmek çok doğal. Belki de cevaplar, biz onları beklediğimiz gibi değil de farklı formlarda, beklenmedik anlarda karşımıza çıkıyordur? 💖 Hayatın tesadüflerle dolu olması bile başlı başına bir mucize değil mi sence de? ✨ Her yorum kişiye özeldir.