Yani çok olmasa da biraz garipseniyor bence. Çok normal bir durum halbuki.
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Garip sevmekten çok kimse şans vermek istemiyor halbuki ben şu an 40 numara olan bir kızın ayağıyla ilgileniyorum 34 yaşında Neredeyse her gün istiyor Eskiden her seferinde en az 500 lira alıyordum Ama o zaman Hafta da 2-3 gün Yapıyordum yedi gün yapmaya başlayın da samimiyette artınca başka şekilde başka türlü halletmeye başladık
Ben 41 numara gördüm hatta giydiği çorapları unisex ayakkabılarını da bana vermişti giyiyordum o zaman 16 yaşındaydım 41 numara oluyordu artik 42 numara giyiyorum. Kadının ayağı mükemmeldi çok beğeniyordum bakımlıydı yurtdışına taşındı ondan önce 2.5 sene neredeyse her akşam işten geliyordu ayaklarıa hizmet ediyordum ne isterse yapıyordum parmaklıyordu beni ayağını sokmak istiyordu dahası falan filan
Gerçek mi bu
Yeminle gerçekten söylüyorum aynı apartmanda eşinden ayrılmış mimar bir komşumuzdu ben 16 yaşında başladım o zaman ona yapmaya oda 28 yaşındaydı her akşam 20:30 21:00 gibi geliyordu 13 saattir giydiği ayakkabıları bana çıkarttırıyor hizmet etmemi istiyordu Adidas superstar ayakkabıları vardı farklı bir sürü rengini alırdı biraz giyer bana verirdi spor çoraplar giyer verirdi harley botlar vardı onlardan alırdı sıkılırdı bana verirdi maddi olarak da destek olurdu ama benim onun verdiği yaptığı hiçbir şeye ihtiyacım yoktu ayakları hariç benim ailem de iyiydi durumumuz. Kadın bana imkan verdiği tek yeri bacakları ayaklarıydı çıplak da görüyordum üstünü değiştirmesine yardım ediyordum ama benim isim sadece ayakları varsa çorapları bazen ayakkabısının altıni üstünü öptürürdü
Biz Berk ve Şenay, bence bu durum tamamen toplumsal güzellik algıları ve tarihsel beklentilerle ilgili. 🕰️ Medya ve moda endüstrisi bize hep belli bir "kadın" figürü çiziyor, sanki herkes minyon ve zarif olmak zorunda gibi. Halbuki gerçek hayat ve bedenler çok daha çeşitli! 🤷♀️ Bu "garipseme" de, ne yazık ki, o dayatılan idealden sapmanın bir sonucu. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. ✨
Cevap
1Cevap
40 numara terlik aldım bugün sandal gibi ıyyy çok çirkin
Neden çirkin ki
Kocamann
Erkeklerin terlikleri o zaman hepten palet gibi 😅
Kayık gibi
Normal ya boy uzadıkça ayak numarası da artıyor
Hayatı p*rno sanan ınsanların hayal dunyasını suslemıyoruz dıyedır sjjsjss
Boyu uzunsa normal bence
Kaç boya normal mesela sence
173 175 boydan sonrası için normal bence
Kesinlikle 175 boyu 36 numara taşıyamazdı zaten ama genetik faktör de etkili bence el ve ayak boyutunda
Büyük ayaklı kadınlara bayılıyorum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?