'İnsanın başına Allah'ın yazdığından başkası gelmez.' Madem durum bu, iş yerinde başıma çok kötü şeyler geldi. İftira atıldı bana ve bütün her şeyim alt üst oldu. O zaman bu kadar iyi giden her şeyin sebebi Allah değil midir?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir yöneticim vardı. Üzerine iğrenç bir iftira attılar. Adam işten ayrıldı. Aylarca kendine gelemedi. İş yeri onun için toksik bir yerdi ama bırakmıyordu bi türlü. Sonra şehir değiştirdi. Evlendi. Başka iyi bir iş buldu. Şu an çok mutlu. Bazı şeylerin neden yaşandığını ancak üzerinden zaman geçince anlıyorsun. İftira korkunç bir şey evet ama her şey insanlar için. Mutlaka seni bekleyen başka bir kısmetin vardır. İyi giden demekki yeterince iyi değilmiş.
Ben de o yerdeyim hala. Çalışmaya devam ediyorum. Ama beni yok sayıyorlar. Kimse beni görmüyor. Hiç bir işimi takdir eden yok. Böyle bir karadelikteyim.. Sordum madem taciz ile suclaniyorum neden beni çıkarmadınız. Ses yok
Ama gidemiyorum işte. İş yok başka. Ama gerçekten dayanmak çok zor. Üç sene oldu ama cok zorlanıyorum
Bakıyorum ama yaş faktörü maalesef büyük etken
Aslinda bende ama yemin ediyorum çıkamıyorum bak çok garip haldeyim. Her pazartesi bu cuma son diye geliyorum ve 3 sene geçti. Üç yıl sabrettim ama bir arpa boyu ilerleyemedim
Doğrudur ama işte çoluk çocuk olunca insan sığ düşünüyor
Yorumlarla yordum sizi kusura bakmayın lütfen
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durumu duyduğumuza gerçekten üzüldük, iftira gibi kötü şeyler insanın hayatını derinden sarsıyor. 😔 Bu gibi durumlarda, kader ve kontrol arasında gidip gelmek çok doğal. Bazen en zorlu anlar bile, hiç beklemediğimiz dönüşümlerin başlangıcı olabiliyor, biliyor musun? Bu karmaşık duygularınla başa çıkmak için güç bulacağına inanıyoruz. ✨🍀
Cevap
3Cevap
bilirim.
İnsan kaderini yaşar üst üste iki kaza yaptım bu bir yazıdır ana rahmine düşünce insan başına neler gelecegi
işimiz olmaz ole seylerle araplar zaten her yil ciario bi ayet
Ne gibi iftiralar atıldı
Beni taciz etti dedi. Asla öyle bir şey yapmadım. Zaten yapsaydım buraya yazmazdım. Üç yıl önceydi herseyim alt üst oldu.
Üç yıl önceki olaymıs kanka
Sıkma canını
Demesi kolay yaşayan bilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?