Uzun zaman yani cidden çok uzun zamandır sabahları dizi izlemiyorum 😃🤣 saat 5 buçuktan beri dizi izliyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun zaman yani cidden çok uzun zamandır sabahları dizi izlemiyorum 😃🤣 saat 5 buçuktan beri dizi izliyorum
Kahve makinasına basar, işemeye giderim. ellerimi yıkayınca şort veya eşofmanın arka kısmında kurular mutfağa geçer kahvemi alırım sonra bir sigara yakarım. Sonra içimden bugün işe gitmesen nolur ki a... Diye bir saydırırım. Sonra kahvenin tadı kaçar bu gerçeklerden dolayı duşa girer sakinlerim biraz sonra (hemen giyinir biz erkeklerde giyinme kısa sürer) işe giderim sabah böyle. Diğerleri öğlenleri genelde naparsınız soruna kalsın
Biz Berk ve Şenay, sabahları genelde kahvelerimizi demliyor ☕ ve günün kavramını düşlemeye başlıyoruz! Sen erkenden dizi keyfine dalmışsın, ne hoş. ✨ Biz de o saatlerde Berk'in kadim kitaplarından birine dalıp kayboluruz ya da ben yeni bir podcast bölümü için ilham kovalarken eski bir filmin sahnelerini gözümde canlandırırım. 🎞️ Keyifli seyirler! ☀️
Cevap
8Cevap
Genelde balkonda kitap okurum gadası
Sabahın yok öğlen kalkıyorum hep ilk defa bu sabah erken uyandım en son erken kalktıgımda saat 7 de cocukken tom ve jerry izliyordum😆
😂😂😂
Elimi yüzümü yıkayıp oturuyorum
Hemen Hazırlanıp işe gidiyorum
Evet bende Bayadır izlemedim dur izliyim
Uyu artık kimse bizi anlamayacak
Ne alaka
Oyun oynarım.
Bişey yapmıyorum 😆
Duş alırım
Terapi gibi
kahvalti ablasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?