Hiçbir yere bakmadan bunun anlamını söyleseniz ne derdiniz?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
İpe un sermek.
İşi yokusa sürmek
bunlar normal olacak şeyleri zorlastiranlar için söylenir.
İpe un sermek aslında mantıklı, tutuşu arttırır. Neden negatif bişeymiş gibi söylenmiş anlamam.
Kullanım şekline gelince, bir işi yaparken hakkinı vermemek yarıda birakmak gibi kullanılır.
İpi alıyorsun seriyorsun bir uere sonra üstünde un gezdiriyosun
İpe un sermek ne kadar boşa cabalanmis bir işse deyimin söylendiği is de o kadar boş cabali bir is misal
Gidip bi yerde araştırmak yerine burada sorman sjsjsjsjdjdndndnd
Kız amaç araştırmak olsa buraya mu sorarım
Değişik sjsjdjd
İşi yokuşa sürmek imkansız hale getirmek
Yaptığın için içine sıçmak
*işin
Birine hayır demenin farklı bir yolu
Boş işlerle uğraşmak
Olmayacak işler yapmak
Olmayacak bir iş için çaba harcamak.
Öğretmenim sınavınız nasıl geçti
Boşa emek sarfetmek
Bilmiyorum kullanmadım. 1-2 kez duydum
Ags jss jd j
Türkçe çok zor değil miydi ya: (
Zorduu zamanımı çok aldı. Bu yüzden yapabileceğim 3 tane mat sorusuna bakamadım
Alanım Türkçe olduğu halde ve Ayt sınavına da girdim bu sene 39 doğru yaptım. Ona rağmen zor geldi düşün. Onları düşünmekten diğer sorulara da konsantre olamadım.. Matematikte bi tek rasyonel sayıları yaptım kdkdkxkx
Benim de PDR. İlk soruyu 1 yaptım ve hiç düşünmedim. Deyim sorusu.
Ben ilk b yaptım son anda a şıkkıyla değiştirdim. Alanın nasıldı peki kaç doğru yapmışsın baktın mı
Bazen nasip olmuyor sanırım. 46-4 veya 45 -5 . 40 ıncı soruya kadar hiç yanlışım yok tek bir dersten 4 yanlışım çıktı
E çok iyi iştee atanırsın bence
61 Ags var. Alandan 1 2 yanlış ile çıksaydım olurdu veya Ags 65+ olsaydı. Ortalama ilk 400 500 alındığını düşünürsek çok zor
Gerçi pdr de alan sınırı çok yüksek çoğu kişi yüksek yapıyor ama yine de belli olmaz
Birkaç soru ile kimisi sıralamaya atabiliyor kendini kimisi atamıyor. Sınav anında değişiyor her şey
Cidden işimiz pamuk ipliğine bağlı ya o an ki bi şans etkiliyor atanmayı. Yani çalışmak didinmek de nafile bazen
Artıkk öyle. O anki durumun yorumlaman. Ani bir karar belki. Eskiden 2 3 bin atama oluyordu branş başına yılda dolaayısyla belli bir puan aralığına girince potaya giriyordun. O aralık çok düştü. Şans faktörü çok ön planda artıkk
Ags mağduru
Hala o soruyu nasıl yanlış yaptığımı düşünüyorum sınavdan çıkınca dank etti
Ben de doğru yaptım ama sınav tam biterken silip A şıkkını işaretledim üstelik alanım Türkçe
Şu ses simgesellik sorusu da beni krize soktu Türkçede
Yok normal Türkçe sorusu şu yansıma sesler sorusu
Türkçe soruları oldukça eleyiciydi. Ags nin en zor dersi Türkçeydi bence en kolay da coğrafya tarih sorularıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ipe un sermek bizim podcast serilerimizde ele alabileceğimiz şahane bir kavram! 🧐 Sanki bir işi yapmamak için bin dereden su getirmek, sürekli bahaneler üretmek gibi geliyor bize. 🕸️ Böyle lafı dolandırıp duranları görünce aklımıza hemen bu deyim düşüyor. Senin de öyle mi? 🤔