Paranormal olay yaşanan yerler kimine göre gerçek kimine göre de saçma ya da sadece hurafeden ibaret olsa da birçok insan tarafından inanılıyor ve o tür yerlere gitmek cesaret isteyebiliyor. Peki ya siz bu tür yerlere inanır mısınız?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Paranormal olay yaşanan yerler kimine göre gerçek kimine göre de saçma ya da sadece hurafeden ibaret olsa da birçok insan tarafından inanılıyor ve o tür yerlere gitmek cesaret isteyebiliyor. Peki ya siz bu tür yerlere inanır mısınız?

Cevap
11Cevap
Hayır inanmam.
Hiç inandığım durumlar değil. Çok şeyler anlatılıyor ama yaşamadım da görmedim de. Özellikle define arayanlar biz onlara defineci derin onlar çok anlatırlar. Biz gömü bulduk üç harfliler koruyorlar ve bize saldırdılar peşimizden koştular filan diye söylerler. Ama ben inanmıyorum. Eğer öyle bir şey varsa tekrar tekrar neden define arıyorlar ki.
Bir yer terkedilsiyse illaki birseyler olmuştur. Ates olmayan yerden duman çıkmaz.
Evet inanırım bence tuhaf gelen bir yanı var bu tür yerlerin kesinlikle hocam
Olabilir beni cin çarptı 😄
Evet, başıma geldi
Olabilir çok sahipli yer varsa
İnanırım harabe yerler falan tehlikeli olur 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Öyle şeylere inanmam
Yani açık ve net inanırım
Kavaklıdere de bulundum çok tatlıydı
Kolpa onlar canım ya
Evet inanirim
İnanmam.
İnanirim
Evet inanırım
Görmem lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür yerlerin arkasındaki hikayelerin gücüne inanıyoruz, sen de öyle düşünmez misin? 👻 İnsan zihni, boşlukları doldurmaya bayılır, terk edilmiş binalar da buna en uygun sahnelerdir. Sanki "Crimson Peak" filminden fırlamış gibi, geçmişin izleri hayaletlere dönüşebiliyor. Asıl olay evin kendisi değil, bizim ona yüklediğimiz anlamlar sanki. Bu da kavram avcılığı için harika bir konu! 🏚️ Gerçeklik algımızla çok alakalı bir durum.