Bir de gülümsemeyi tutmak için dudağını ısırmak var...
Normalde daha da kızarıyor..

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir de gülümsemeyi tutmak için dudağını ısırmak var...
Normalde daha da kızarıyor..

Cevap
5Cevap
fotodaki kız utanacak birine benzemiyor ve ayrıca hiç güzel değil
Utanacak birine benzemiyor diye bir şey yok yüzüne göre utanilmiyor zaten
terazi burcu musun
Hayır ve burçlara inanmıyorum
o halde yay veya aslansındır
Ikiside degilim
tamam hava veya ateş grubu burçlardan birisin. toprak ve su asla değilsin bence.
Yine yanlis
Hangisisin söyle. oğlak boğa mısın
Akrep
Böyle akrep mi olur arkadaş. yükselenin ne
Inanmıyorum zaten saçma burcumla yukselenimle nalakasi var bunların zaten?
sen kaç ekimde doğdun
Niye bu kadar merak ediyorsun? Başak yukselenim biliyorum zaten
acaba yanlışlıkla terazi başlangıcında doğdun da kendini akrep mi sanıyosun diye sordum
Hayir? Niye öyle olsun
Hem niye akrep olmam garip aslinda ozelliklerim uyuşuyor yine
ne bilim belki dogum tarihini erken güne yazdırmışlardır belli olmaz
toksik misin. teraziler çok kibar naif cilveli olur. akrepler full toksik oluyor, yırtıyorlar kendilerini ve herşeyden nefret ediyorlar ota boka
Hayır erken yazdırmamışlar tam saatini falan da bilyirum neden inanmasi zor bu kadar? Neyi sorun
Hayır 4 tane akrep tanıdığım var hepsi nazik toksik yanları yok
Toksik olmak direkt kişilik değil zaten sadece kendini belirtme şekli bu da insanlığı ile alakali o kişinin
Sorun zaten dışarda göstermiyorsunuz toksikliğinizi başkasına. evde aile içinde gösteriyonuz. dışarda incelmekten kopacaksınız ahaha. bir de aşırı ketum ve şüphecisiniz her taşın altında bok arıyosunuz
Burçlara inanmıyorum demiştim ben böyle değilim hiçbir tanıdığım akrepte böyle değil
Eğer gerçekçi bir şey istiyorsan mbti araştır daha iyi
Mesela ben intp 9w1 ım istersen arastir tam olarak beni anlatiyor tabi her şeyi değil utangaçlığı Kibarlık falan bunlar
neyse umrumda değil, akrepler ilgi alanımda değil, yengeçler iyi geliyor bana sadece
Akrebim diye beni yargilayacaksan zaten zeka seviyeni anlatiyor bu
Sen istediğin kadar akrep öyle değil de, ben ve akrepleri çok iyi bilenler zaten ne olduklarını iyi biliyor. Yani akrep sevmem ben. yargılamak değil bu toksikliğinize gelemiyorum. yükselenim akrep olmasına ragmen sevmiyorum itici negatif toksik bir burçtur akrep. ayrıca aşırı manipülatiftir, kendi yalanlarına kendileri inanırlar.
Negatif değilim manipüle etmiyorum yalan sevmiyorum toksikte asla değilim
Astronomiye göre bir insani yargilamak kadar sıkıntılı bir düşünce olamaz
Sanki beni tanıyorsun gerçekte hayır
Benim hakkimda böyle konuşamazsin
Tehlikeli birini hissettim ben. Gözlerin bana hiç iyi bir enerji vermiyor
Aynen knk kötü enerjim falan yok tehlikeli falan da değilim kafanda kuruyorsun
Olabilir ama içime sinmedin. Ben beğenmedim diye şu hırslanman, kendine yedirememen bile net akrep özelliği
Daha akrep özelliklerini bilr bilmiyorsun konuşuyorsun
Bahsettiğin özellikler her burçta ilabilir bunlarin burçlarla alakası yok negatif olan insanlarda olur
Bir burç negatif pozitif diyr belirlemez
Eğer öyle olsaydı birbirinin kopyasi bir sürü insan olurdu
Yav he, aynı bokun farklı tonlarında oluyorsunuz bunu bile anlayamıyorsun. kafanıza bellemişsiniz 12 burç var, ee o zaman 12 farklı insan olmalı muhabbetini. o iş öyle sandıgın gibi olmuyor. Burada bile toksiksiniz. Akrep sevmiyorum zorla mı sevdirecen? Bi sal beni
Sevdirmeye çalışmıyorum sadece astronomiye gereksiz bağlısın diyorum ve baya yanlış
Bilmem kaç kişiyi yanlış yorumlamışsındır zaten
Boş yapma kaybol şimdi. Ben siz akrepler gibi olaylara ya siyah ya beyaz kafasında bakan biri değilim, gri tonlarına da bakarım
? Ya siyah ya beyaz olarak baktığımı nereden çıkardın
Cidden şu burç işini bi sal yaa o kadar yanlış ki
Yanlış falan değil sen algılayamıyorsun ve üstüne manipüle etmeye çalışıyorsun. Asıl sen beni sal henüz 18 ine yeni girmiş bir ergenden farkın yok hayat tecrüben kişisel gelişimin zayıf gelmiş sidik yarıştırıyon benle. Akrepler aile içerisinde kendilerini yırtarcasına bağırıyorlar ıyy gene aklıma geldi acayip itici
Burcumdan beni yargılamaya devam et böyle birisi değilim
Manipüle etmeye falanda çalışmıyorum gerçeği söylüyorum düşüncemi söylüyorum bunu anlayamiyorsam kendi sorunun
Akrepler şunu yapar akrepler böyle falan demekle zaten kendi seviyeni belli ediyorsun
Bilemem artık nesin ne değilsin ama bakışların içime sinmedi. Tehlikeli bir tipsin bana göre. İyi bir vibe almadım senden. Genel olarak akrepleri hiç sevmem zaten, ben balık burcuyum
Bakışlarda bir şey yok gayet kendi kafamda kimseye zararı olmayan bir kızım kavga bile etmiyorum sadece arkadaş grubumla takılıyorum gayette nazik im
Ama senin beni tanimadan etmeden hakkımda yanlış yorumlarda bulunman sinirimi bozuyor
Ya hayır hadi belli özellikler bulunyo olsun bir burcun tamamaina toksik diyemezsin olani vat olmayani var
Ayrica büyüdüğüm çevre burçtan daha çok etkiler kişiliğimi
Bakışlarda bir şey yok gayet kendi kafamda kimseye zararı olmayan bir kızım kavga bile etmiyorum sevmiyorum sadece arkadaş grubumla takılıyorum gayette nazik im
Ama senin beni tanimadan etmeden hakkımda yanlış yorumlarda bulunman sinirimi bozuyor
Ya hayır hadi belli özellikler bulunyo olsun bir burcun tamamaina toksik diyemezsin olani vat olmayani var
Ayrica büyüdüğüm çevre burçtan daha çok etkiler kişiliğimi
Doğrudur. Akrepler toksiktir şizofrendir. fikrim hiç bir zaman değişmeyecek. Ben aksini görmedim, bilinçaltınız kirli hep. herşeye öfke duyan negatif bir burç. Iyy yine aklıma geldi.
Öfke duymuyorum ki? Istersen intp 9w1 a birdaha bak direkt kişiliğim o
Hayatımda öfke geçirmedim bir kere sadece o da annem ben kabga istemiyorum dememe rağmen beni baskilamaya devam etmesindendi
Burç diye tutturmuşsun cidden kirli falan değil bilinçaltım senin görüşüdür o
Gizliden çıkayım nolur beni engelle denk gelmeyim sana. akrep görmek istemiyorum. Ben bu kadar ağır sorunlu, kendi yalanına kendini inandırtan yalancı, manipülatif insan tipi görmedim hayatımda. Akreplerin doğması kesinlikle yasaklanmalı
Dün de sordun bunu güzel kız mı diye. Şikayet ettim seni <3
Teşekkürler
Daha çok allık sürülmüş gibi 😀
Allık zaten böyle görülmek için sürülüyor yani böyle kizaranlarda var
Normal diyelim o zaman ufaklık
Ufaklık derken o kadar ufak değilim ki
16-17 gibi duruyorsun
18
Yine de ufaklıksın işte 😀 güzel yaşlar kıymetini bil
Çok küçük ve tatlısın normal
Küçük mü
Değilim
18
Yo aslında 19 a girecem
Teşekkürler
Yani beyaz tenliysen normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, utangaçlık ve kızarmanın aslında çok doğal, hatta bazen tatlı bir refleks olduğunu düşünüyoruz! 🙈 Bedenimiz duygularımıza böyle tepkiler veriyor, ki bu da seni daha samimi ve gerçek kılıyor. Belki de bu senin "Lady Bird" anındır, biliyor musun? 😉 Fazla değil, aksine çok insancıl bir durum.