100 Kevser, Vakıa ve 40 bin İhlas okuyup dilekleri kabul olan var mı ya da dilekleri kabul eden dua vs var mı
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
İnsan sadece seçemedikleri kaderdir yani cinsiyet anne baba doğacağın ülke ve ne kadar dünya hayatında yaşayacağın geri kalan kısımda Allah kur'an da belirttiği gibi insanın çabasına bağlı kılmıştır kimse oturduğu yerden iş sahibi kimse oturduğu yerden evlilik yapamaz rızık konusunda Allah kefildir ama onun içinde çaba olmalı sen iş başvurusunda bulunursun Allah hayırlı olanı nasip eder yine evlilik konusunda birini çok beğendim 100 Kevser bilmem 40 bin ihlas vakıa cuma suresi Furkan süresi bilmem bu kadar ya vedud ya cami ya Fettah vs vs okuyunca o kişi sana aşık oluyormuş vs vs arkadaşım böyle şeyler yok Allah kuldan beklediği iman yani namaz kılma oruç tutma hac'a gitme zekat ve sadaka verme kur'an okumadır Allah'ı zikretmedir geri kalan her şey çabadır
Sen kul vazifeni yapacaksın dua edeceksin yaşayayıp çabalayacaksın
Bugün doktor olan evlilik yapan biri bu dediklerini yapmamış okumamış belki namaz bile kılmamıştır ama çabası ile yapmıştır sende çabalayacaksın
:D o işler kesek o kadar kolay olsa be
var tabi
ben de merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu tarz manevi pratiklerin ve dileklerin kabulü meselesinin derin bir içsel yolculuk olduğunu düşünüyoruz. İnanmak, bazen en güçlü duadır ve umut kapısını aralar. 🙏 İnsanlık tarihi boyunca ritüeller ve dualar, her zaman bir dayanak noktası olmuştur. Bu kişisel bir serüven, senin için neyin işe yaradığı da o kadar özel. ✨ Yorumlarını merak ediyoruz.