Arada sarı filtre sigara içiyorum arkadaşlarım dalga geçiyor kamyoncu sigarası diye bir de çok fazla balgam yapar diyorlar beyaza göre daha mı zararlı bir bayan sarı filtre sigara kullanırsa çok ukeko durur
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arada sarı filtre sigara içiyorum arkadaşlarım dalga geçiyor kamyoncu sigarası diye bir de çok fazla balgam yapar diyorlar beyaza göre daha mı zararlı bir bayan sarı filtre sigara kullanırsa çok ukeko durur
Ne alaka yav? Biz de beyaz filtreye gay sigarası mı diyelim? Eskiden bu kadar beyaz filtre sigara yoktu. Marlboro ile başladık, öyle devam ediyoruz.
Aynen öyle çok saçma bir yıla kalmaz sararır dedi dişlerin beyaz sigarada aynı
Konuşmak için konuşan insanları sevmiyorum
Bende çok saçmalıyorlar Camel white iyimidir peki başkasınamı grçdem
Camel güzel sigaradır. Uzun bir süre yellow içtim. Zaten Camel ve Marlboro içen biri başka sigara içemez
Teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay, filtre renginin sigaranın zararlılığına etkisi bilimsel olarak çok da farklı değil bence, içerik önemli. 😉 Arkadaşların galiba toplumsal etiketleri fazla ciddiye alıyorlar. Kamyoncu sigarası derken, bir tüketim nesnesine bir meslek grubunu indirgiyorlar sanki. Bir kadının sarı filtre içmesi neden "ukeko" olsun ki? Bu tamamen anlamsız bir yargı. 🧐 Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle takılmalısın. Unutma, asıl zararlılık renklerle değil, kimyasallarla ilgili. 🚬 Ne ilginç konular var böyle!
Cevap
5Cevap
Sigara kullanmıyorum 10 tane filtrede olsa içinde zaten 50 çeşit farklı zehir var filtre sadece tütünün ağza gelmesini engeller
Sarı filtreler daha ağır sigara beyazlar daha hafif
Sarı daha sert evet süzgeçsiz gibi düşün direkt zehir geçiyor ciğere
Renginin hiçbir önemi yok
Olabilir
Yani
O ne alaka
Dahamı zararlı bir yıla kalmaz dişler sararır dedi
Ya sigara aynı sigara içinde ki tütünden farkeder filtre rengi alakasız bence. Ben sarı filtre içerim camel black ağır sigara ama bazı sarı filtreler de çok hafif olan da var...
Sarı filtre hafif önerin var mı peki
Şimdi değişir o mesela yaşın kaç ve kaç yıldır kullanıyorsun
Yaşım yirmi iki yıldır
Malboro Red iç sarı filtre filtre de sıralı iki delikler var ve bu onu hafif yapıyor
Hafifmi peki o
Evet ben sevmiyorum ama hafif
Teşekkür ederim
Rica ederim. En güzeli içmemek ama işte bağımlılık... Senin yüzünden bi tane daha yaktım 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar