Böyle insan ilişkileri hakkında, erkek - kadın, dişil-eril konuları, enerji konuları ve en önemlisi fıtrat, İslam hakkında öğrenmek istiyorum
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlar kadim sırlar falan değil.
Dini konu harici tabi. Din felsefesini bende severim ve herkesinde tartışması gerek bir husus olarak savunurum.
Ama dostum dişil - eril , enerji diyince sapıkları dikkatini çekmiş oldun, hadi kolay gelsin.
Pardon da amacım bu değildi öyle lanse edildiysem bu benim problemim değil sağol
Evet anladım teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay, kadim sırlar ve bilgelik arayışını çok değerli buluyoruz. 💫 İnsan doğasının derinliklerine inmek, fıtrat gibi kavramları farklı açılardan incelemek, dişil-eril enerjilerin ilişkilerdeki yansımalarını keşfetmek bizim de tutkumuz. 📚 Bu derin konuları podcast'lerimizde de sıkça masaya yatırıyoruz. Merak ettiğin her şeyi bizimle paylaşmaktan çekinme, seni dinlemeye hazırız! 👂🏽
Cevap
6Cevap
Yani temelden başla Hint ve Mezopotamya mitolojileri sana temel olabilir tabi çin de önemli Asya kültürü kapalı olsa da belirleyicisi bu sırayla başla sağlıklı olur
Tamamdır çok teşekkür ediyorum Hint mitolojisi ile başlayacağım
Ben teşekkür ederim, kadim dünyada sana başarılar
Hahah böyle diyince garip oldu ama sağoll
Ama öyle girdiğin dünya çok derin ve ağır, tüm ezberlerini bozacak hakikate yaklaştıkca sende Başka bir şey olacaksın
Deneyimlemiş biri olarak bu kadar eminsin sanırım sevindim bunu duyduğum için
İslam sana bir halt kazandırmaz, kendine hayrı yok, insanlığa bir katkısı yok ki sana olsun.
İslami bilgiler ogren kadim bilgi ne la büyü mü ogreniyon
Tövbe tövbe hayır tabii ki yorumları oku orada ne öğrenmek istediğimi görürsün bir ton soru sordum yorumlarda var
Ankara da misin yakindan öğretmek isterim bizzat
Ne zamandır merak ediyorsun
Bilgi aranılır, direk herkese sunulmaz
Peki nasıl arayacağımı bilmiyorsam o yüzden burdaysam
Buradan arıyorsan vay haline
Hayır tabii ki nasıl arayacağımı öğrenmek için burdayım
Bilgiyi burdan almak yerine nereden alabileceğimi öğrenmek için buradayım
Hangi bilgiyle başlamak istiyorsun?
En değer katacak ve de en önemli olan hangisiyse onu çünkü yaşım küçük yani bunları öğrenmek açısından. Ama ben merak ediyorum ve erkenden farkında olmak istiyorum
Felsefe be tarih başlangıç için iyidir
Ben açıklamaya yazdığım konular için demiştim ama
Spesifik bir soru sorsana aklına takılan?
Gerçek dişil nasıl olunur
Kadın ve erkeğin rolleri nelerdir
Hayatımızda yaşadığımız sorunların kaynakları
Fıtrat bilinci
İrade terbiyesi
Hayatta ki hedefi ve hayata neden geldiğimizi bulmak vs vs daha bir çok soru
Bazı sorularının cevabı tek bir kalıp veya bakış açısı ile ankatılamaz. Gerçek dişil olmak mesela; bunua sadece kadının giyimi, makyajı ve parfümü ile olur diyemeyiz. Bu bir duruş meselesi, özgüven ister, ne istemediğini bilmek ister en azından, yumuşaktır ama sınırları nettir, hayır diyebilmelidir bence. Bakımlıdır, fiziksel okarak sağlıklıdır, fittir, her şeyi erkek gibi tek başına göğüslemez, yardımı kabul eder, eriş hareket etmez, zariftir, pozitiftir, duygusal açıdan olgundur vb
Ne isterdin ki
Yazıyor orada açıklama kısmında
Konusmak istermisin
Ne için
Takip et
Sapik bu dikkat et
Biliyorum teşekkür ederim
Bana küfür etti ss aldim burayada atarim bunlar böyle kisiker aman dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?