Bu kitabı biri mi yazdı yoksa gerçekten Allah’ın kelamı mı? Özellikle son 1,5 yıldır beynim yanmak üzere… heee bu arada 5 vakit namazdan bu hale geldim ben….😢
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Maalesef insan yazımı, bende öyle olmamasını çok istemiştim zamanında. 😌
Kanıt güzel kardeşim
İsa'ya incili indirdik diye sayısız ayet var ama İsa hayatı boyunca incil diye bir kitap görmedi, havarileri yazdı incili mesela yeterli mi? Yetmezse tevrata göre Adem 6-7 bin sene önce dünyaya gönderilmiş, insanlık tarihi 6-7 bin yıl ise 12 bin yıllık göbeklitepeyi kim yapmış? Tevrat değiştirildi masallarına inanmayın, kuran ayetidir tevratı doğrulayıcıyız tasdikleyiciyiz der durur hep, kapı gibi tevratın ardında durur. 300ün üzerinde delil sayarım, bir tanrı var mı bilemem çünkü agnostiğim ama olma ihtimali olan tanrı kesinlikle islamın tanrısı değil. Yıllarımı verdim bu dini araştırmaya, kapışmak isteyen varsa gelsin buyursun.
Peki kardeşim teşekkür ederim 🙏
Rica ederim. ✌️
5 roket namaz sana yetmio demekki
Roket? Bilemiyorum… bıraktım işte ne fazlası
Ama kılınca da tuhaf bi şekilde ferahlıyo insan
Yooo hayır öyle olmadığımı hissettiğim için bıraktım
Bana çok saçma geliyor. İmtahan dünyası diyorlar ama hem bizi dünyaya getiriyor, hem imtihan ediyor. Ne saçmalık. Biz mi istedik dünyaya gelmeyi, sen getirdin, ne diye imtihan ediyorsun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle derin soruların insanı ne kadar yorabileceğini çok iyi anlıyoruz. Varoluşsal krizler, felsefenin ve hayatın en eski tartışmalarından. Bu sorgulamalar aslında seni yeni düşünce kapılarına taşıyabilir. Belki de önemli olan nihai cevaptan çok, senin bu sorularla kurduğun ilişki. Kendine şefkatli olmalısın bu süreçte. 🌿🤔✨