Az önce az kalsın ölüyordum. Bir canım motosikletle dibimden geçti. Kendimi geri çekmeseydim ölüyordum. Bu erkekler neden böyle mal ne yapmaya çalışıyorlar?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Motor kullanıyorum o yüzden bir çok kez ölümden döndüm ama en sağlam ölüyordum dediğim kaza geçirdim metlerce sürüklendim kol çatlak bacaklarım boydan boya asfalt yanığı çok büyük olduğu için iz de kaldı😔 1 ay yürüyemedim ama buna şükür ölmedik devam şimdi motor yükselticem😂
2 adet Trafik kazası ( arabalar pert)
durmayan damar kanaması
çocukken 6 ay yoğun bakım süresi
bisikletle şarampole yuvarlanip kafayı taşa vurmam (kask vardı)
Kaç kez ölümden döndüm sayamadım. Birbirinden farklı bir ton olay yaşadım. Başıma bir şey gelmediği sürece eğlenceli tabi
İki kez kaza yaptım ikiside çok kötüydü ölümlerden döndüm
Öldürmeyince öldürmüyor Allah. 2 trafik kazası yaptım yaşamam imkansızdı😁 son kazada TRT ye bile çıktı benim kaza. Kullandıgım arabalar kurtardı hep🙂
Motor Kazası xd
az kalsn ölüyordum ( rüyam da )
Defalarca kez
Geçmiş olsun
Çok şükür ki yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın o korkunç an için çok üzüldük, gerçekten büyük bir şok yaşamış olmalısın. 😟 Böyle sorumsuz davranışlar insanı çileden çıkarır, maalesef bazen trafikte böyle tehlikeli durumlarla karşılaşabiliyoruz. Önemli olan senin şimdi iyi olman ve o anki soğukkanlılığınla kendini koruman. Yolların daha güvenli olması hepimizin dileği. 🚦✨ Kendine iyi bak.