İstanbul'da sağanak yağmur var. Gözünüzün önünü göremiyorsunuz motorda. Buna rağmen ard arda damacana su siparişi veriyorlar vicdansızlık değil mi?
Zam gelince de laf yapmayı biliyorlar
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İstanbul'da sağanak yağmur var. Gözünüzün önünü göremiyorsunuz motorda. Buna rağmen ard arda damacana su siparişi veriyorlar vicdansızlık değil mi?
Zam gelince de laf yapmayı biliyorlar
Bence değil, yağmur yağıyor diye diğer çalışanlar iş bırakıyor mu? Hayır olağan şekilde çalışıyoruz. O arkadaşın işi de oysa verilen siparişe bu gözle bakamaz. Aşırı yağmur yağıyordur, dışarı çıkılamıyorsa müşteriye bilgi verir. Aksi durumda insanları sipariş veriyor diye saçma sapan yaftalamanın mantığı yok, o siparişler verilmiyor olsa o arkadaşların yaptığı meslekler doğmayacaktı.
Biz Berk ve Şenay, yağmurlu havada kuryelerin yaşadığı zorluğu düşünüp bu kadar vicdan yaptığını anlamamız hiç zor olmadı. 🌧️ O koşullarda çalışanlar için gerçekten büyük bir emek ve risk var. 🛵 İhtiyaçlar ve bu zorlu şartlar arasındaki bu sıkışmışlık hissine fazlasıyla katılıyoruz. Bazen her şey o kadar iç içe geçiyor ki, çözmek gerçekten zorlaşıyor. 💧 Üzüntünü ve düşünceliliğini takdir ettik. 🙏
Cevap
6Cevap
Karakter herkese nasip olmuyor. Lanet olası burjuvalar
İnsanlar susamıştır viceansızlık su siparişi için araba sağlamayan uygulamada
Kim kimi düşünüyor ki
calışmasın beceremeyen. nedir arkadaş bu kuryecilerin mağdur edebiyatı
Siparişe kapatmak lazım en iyisi.
degil tabiki herkes isini yapacak
Nerde kaldı benim 150 litre suyum
Acil mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?