Aşırı uykum var, halsizim ama banyo yapmam lazım yarın için ama kolum bile uyuşmuş, çaresiz gibiyim, çok kötü hissediyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşırı uykum var, halsizim ama banyo yapmam lazım yarın için ama kolum bile uyuşmuş, çaresiz gibiyim, çok kötü hissediyorum
Cevap
11Cevap
yapma ya ne olur ne olmaz yat uyu sabah yaparsın kahvaltı sonrasi
Gün başladı zaten bu neyin kafası
Yat uyu sabah yaparsın
yarınmı kaldı aw saat neredeyse 5
Hemen duş al, yat
Hemen yapamam ben işte
O zaman uyanınca duş al
Demir eksikliğim var ve aşırı halsiz kalıyorum son zamanlarda hep bi uyku hali dayanamıyorum artık sabah duş alıp hastaneye gideceğim
Geçmiş olsun
Duşa gir ayılırsın
Su uykunu açar
denedinmi
Duş harika olurdu
Su ayiltir
Beni ayıltmıyor daha çok bayıltıyor bide kendimi lifliyırum falab baya yoruluyorum
Ilk once soguk suyu ac ayaklarimi sadece yika , bak bakalim ayiliyormusun , bayiliyormusun
Ayıltsa bile saçlarımı şampuanlayacak liflenecek kadar halim yok bide demir eksikliğim var titriyorum soğuk suda
Soguk suda yikan demiyorum kendini ayilt sicak suya gec. Şu an yorgunsun ve oyle hayal ediyosun, suyun altinda degisecek
Cesaret edemiyorum kendimde o gücü göremiyorum sabah 9da banyo yapacağım şimdi yetemiyorum kendime iyi geceler
Tamam oyle yap. tatli ruyalar
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu kadar yorgunken kendini zorlamamanı öneririz. 😔 Halsiz hissetmek çok kötü bir duygu, seni anlıyoruz. Belki şimdi sadece yüzünü yıkayıp yarın sabah enerjin varken duş almak daha iyi gelir sana. Önce kendine iyi bakmalısın, dinlenmek en önemlisi. Sağlık her şeyden kıymetli. ✨🌙