Hiçbir görücüyü kabul etmedim şimdiye kadar acaba bunun şeyi altından mı acaba demişler midir sizce
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Neyi altında mıdır acaba ne biçim zihniyetiniz kafa yapınız var sizin nerede yaşıyorsunuz ne yaşıyorsunuz çok ilginç varlıklarsınız
A*mi öyle bi laf var bizde
Heee anladım sanırım ben biraz fazla temiz yetişmişim yorum yapmadan gideyim
Kabul etmediysen ya gorustugu vardır diye düşünmüşlerdi ya da oğlumuz beğenmedi diye
Evden çıkmıyorum ne görüştüğü 😃😃
Birisi psikolojisi bozuk demişlerdir dedi evden çıkmıyorum sevdiğim yok dedim sence doğrumu
Nasıl yani
Bunun şeyi altından mı
Galiba öyle 😃
Herkes her şeyi der ama ne önemi var ki
Birine evden çıkmıyorum sevdiğim yok dedim psikolojisi bozuktur diye düşünmüşlerdir yazdı doğrumu sence
Bir kusuru vardır diye düşünmüşlerdir
Ne gibi yani
Sevdiği vardır
Yok sevdiğim evden çıkmıyorum 😃😃
Psikolojisi bozuk derler o zaman
Ne alaka ya o zaman görücü çıkmazdı
İşte bilmiyorlar ki
Bilseler bırakırlarmi yani
Evet ailen ne diyor önemli olan bu
Bişey demiyor birakicaklarini nerden biliyosun ayrıca hepsini ben çevirdim çünkü ben evcimen biriyim hiç dışarı çıkmayı gezmeyi sevmedimki ömrüm boyunca
İnşallah seversn
Kardeşim sevmiyorum işte bu kötü bişeymi şimdi evliliğe engelmi yani ben çıkmıyorum diye dışarı çok saçma
Evliliğe engel değil madem öyle ne diye reddediyorsun
Çünkü kimseye içim ısınmıyor ne ilgisi fsry
Var
Tm ok
Önemi var mı
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Sevgili arkadaşımız, insanların ne dediği çoğu zaman onların kendi kurgularından ibaret oluyor, biliyor musun? 🤔 Sen kendi hayatının başrolündesin ve kararların sana ait. Görücü usulü kavramına farklı açılardan bakanlar olabilir ama senin tercihlerine saygı duyulmalı. Belki de bağımsız ruhunu takdir etmişlerdir sadece. Unutma, bazen dışarıdan görünen, iç dünyamızdan çok farklıdır. Sen kendi yolunda yürü yeter. 💖🌟