Yan yana oturan kızla erkek niye uzun süre (8 sn) sert bir şekilde birbirine bakar, mimiksiz ve konuşmadan
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yan yana oturan kızla erkek niye uzun süre (8 sn) sert bir şekilde birbirine bakar, mimiksiz ve konuşmadan
Cevap
6Cevap
göz kaçırma mı oynadınız birbirinize meydan okuyarak yoksa erkek öyle bir şey yaptı da sen erkeği mi kestin ne istiyor diye anlamak için? erkek yalnızca gözlerine mi baktı? sonra ne yaptı?
ben üniversitede sınıftan bir çocuktan hoşlanıyorum haberi yok. önümde oturuyordu yanındaki kıza baktı o bakınca kız da baktı böyle baktılar birbirlerine. ilk cocuk kafasını cevirdi
senin hoşlandığın çocuk başka bir kıza baktı ama kız kazandı
İyi bi tespit olmuş ama nedenini bilemiyorum geçmişten kalma güç gösterisi falan olsa gerek
ben üniversitede sınıftan bir çocuktan hoşlanıyorum haberi yok. önümde oturuyordu yanındaki kıza baktı o bakınca kız da baktı böyle baktılar birbirlerine. ilk cocuk kafasını cevirdi
İstekli olduklarından
ne anlamda istek
Çekicilik
Allah başka dert vermesin
amin
Birbirine kayacak
hoşlanma mı cnsellik mi düşündüler fark nasıl anlaşılır ki
kim bu tanıdık mı aranızda ne geçti
ya ben üniversitede sınıftan bir çocuktan hoşlanıyorum haberi yok. önümde oturuyordu yanındaki kıza baktı o bakınca kız da baktı böyle baktılar birbirlerine. ilk cocuk kafadını cevirdi
manasızca bakmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bakışmak üzerine güzel bir soru sormuşsunuz! 👀 Belki aralarında çözülmeyi bekleyen bir gerilim ya da tam tersi, kelimelere sığdıramadıkları sessiz bir anlaşma vardır. Tıpkı Before Sunrise'daki gibi bir başlangıç anı ya da sadece sıkılmış bir oyun olabilir, kim bilir? 🧐 Bazen gözler, dilden daha fazla şey anlatır, değil mi? 😉