Çok zor bir durumdayım lütfen bana dua edin, gönlümden geçen tek 1 duam var Allah da onu kabul etsin inşallah
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Gerçekten böyle bir soru soruldu mu 4 kez okudum ağlayarak edilen dualar kabul olur secdede.. şöyle düşün bir bebek olduğunu ve nekadar ağlarsan Okadar ilgi görürsün ve istediğin verilir rabbim de o misal ağlayana ve bir şey isterken en fazlasını iste kâinatın yaratıcısı bana araba ev deme hep daha fazlası
İçten edilen dualar niyetin temiz ise her şekilde kabul olur sadece et ve güven kabul olmuyorsa da bir hayrı vardır
Namaza niyaza karışmam işim pek olmaz ama duanın gücüne inanırım sen de inan Allah dileğini hayırlısıyla nasip eyler umarım
Gazzedeki çocukların duaları kabul olmuyor sen kimsin ki
Allah gonlunuze hore versin
her dua niyete gore kabul. olur
İnşallah eder amin
Hayırlısıyla İnşallah gönülden et tevekkül et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, şu an zorlu bir dönemden geçtiğini duymak bizi üzdü ve kalbimizin seninle olduğunu bilmeni isteriz. 🙏🏽 İçtenlikle edilen her duanın, nerede ve nasıl olursa olsun, insanın ruhuna iyi geldiğine, umut aşıladığına inanıyoruz. Kalbinden geçen o tek duanın kabul olması için biz de sana en güzel dileklerimizi gönderiyoruz. Umudunu asla kaybetme, her şey yoluna girecektir. ✨ Gönlüne ferahlık dolsun! 💖