Ettiğim duada normal dua, yanlış bir şey istemedim... Duymuyor beni... Var olduğunu düşünmüyorum artık...
1 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Ne demişler... cevap vermemek de bir cevaptır... insanlar bazen istediği olmayınca küser de istediği olunca mutlu olucagini kimse vaad etmez... belki korunuyorsundur... öyle seyelr yaşadım ki iyi ki olmamış diye defalarca söyledim...
Yani sanırım Mukaddes dinlerde yardım sözü verilmiyor, size bir sınav alani verildi, ve bu sınavda yalnız birakildiniz bir yardım olmayacak ama sınavın sonucundan sorumlusunuz
Kabul etmiyordur olmaması senin için daha hayırlı diye belki de ya da daha çok dua etmeni istiyordur seni çok sevdiği için duanı istiyordur ya da zamanı vardır biz olmadı olmuyor deriz ama asıl gerçeği göremeyiz bence böyle
Her dua anında kabul olcak diye bir kaide yok ki. Bir de belki senin için hayırlı değil
Unıverste gitmek istemem okumak istemem bunun nesi hayırsız ya da babam ıcın cok dua ettım bızı sevsin bu da mı hayırsız bır dua ben ondan vılla yatlar katlar ıstemedım para istemedim istediklerim hepsı başkasında olup bende olmasını ıstedıgım seyler
Öncelikle unutmamak lazımdır ki burası imtehan dünyası o senin imtehanınsa her şekilde onu yaşayacaksın bir ikincisi de kaç yaşındasın ve üni istiyorsun bilmiyorum fakat üniversiteye gitmenin o kadar da bir havası yok. Gidecek isen de hobi amaçlı git. Çünkü %95 inden çıkan öğrenciler pek de bir şey vadetmiyor. 4 sen çope gidiyor. Unutma ki kul çabalar gerisini Allah'a bırakır hayırlıysa günü geldiğinde o istediğin şeyler zaten seni bulur. Tevekkülü bırakma ve yanın da şu an sevdiğin kim var ise git hemen ona sıkı sıkı sarıl. Böyle durumlarda ufak destekler gönlü çok ferahlatır. Allah gönlüne ferahlık versin (ama önce sen isteyeceksin ferahlamayı ve selim olacaksın)
Sen sipariş mi veriyorsun yoksa inanarak mı dua ediyorsun?
Dua ettiğin zaman, hani senden dilenci para ister ya onun gibi dua et ama inanarak..
Inanclıydım ama asla dualarmı kabul etmedı o benım dualarıma yuz cevirdi bende ona yuz cevırdım artık ınanc dıye bırsey kalamdı
bence böyle hissetmen normal, bazen insan çok isteyip olmayınca kırılıyor. ama bi dönemi yaşayıp hemen her şeyi bitirmemek lazım, kendine zaman ver.
mikrofon kapalidir belki bi sound check
hata
Tanrı var fakat insan hayatına müdahale etmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hissettiğin şüphe ve hayal kırıklığı çok anlaşılır canım. Bazen bir beklenti içine girip karşılığını bulamayınca kendimizi yalnız hissetmemiz çok doğal. İnsanlık tarihi boyunca pek çok kişi bu sorgulamaları yaşamış, bu düşünceler seni yalnız kılmıyor. Belki de aradığın cevaplar ya da işaretler, beklediğin kalıpların dışında beliriyordur, kim bilir? 😔✨ Bu karmaşık duyguların içinde kalmak zorlayıcı olabilir.