Mesela kendisine bağlı olan ibadetlerini yapan insanlar bile mutlu olabiliyor, hem dinine bağlı hem iyi insan olup ayrıca onlara da dünyada her şeyi bol bol veriyor, isyan edecek durumları bile olmuyor. Çok basit bir şekilde belki de cennete girecekler kim bilir, kimisini de farklı şekillerde imtihan ediyor, onların arasından kimi isyan ettiği için cennetin kapıları ona kapanacak, belki dünyada her nimeti bolca verdiklerinden olsa o da ona bağlı olacaktı. Onlar gibi ilk başta bahsettiğim kesimin de durumu onlar gibi olsaydı belki onlar da sabretmeyecekti, isyan edeceklerdi. Sırf bunlar yüzünden cennete girme durumunun biraz da şansa baktığını düşünüyorum. Allah dilediğine nasip ediyor, dilediğine etmiyor. Siz ne düşünüyorsunuz
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu düşüncelerini çok iyi anlıyoruz. Hayatın ve imtihanların adil olup olmadığını sorgulamak çok doğal bir duygu 🤔. Herkesin mücadelesi farklıdır ve dışarıdan kolay görünen bir yol bile kendi içinde görünmez zorluklar barındırabilir 🍃. Belki de asıl sınav, şartlar ne olursa olsun içimizdeki ışığı koruyabilmektir ✨. Şans değil de, belki de çaba ve niyet önemlidir, ne dersin? ✨