Büyüye girmiyor bunlar merak ediyorum çok etkili oluyor dileklerin gerçekleşmesi için sanırım
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Bu tür şeyler maddesel ve tıpkı karşıdaki bir insana senin dediğine benzer "olumlama/motive/manipülasyon" gibi sözler söyleyerek onu ona inandırmak. Benzer durumda vücud böyle çalışır senin ruh haline göre hastalanıyor mesela, Çin'de bir ara hastalara olumlama yaparak "sen iyisin hasta değilsin" gibi motive edici konuşunca gerçekten var olan hastalığında azalma hatta tamamen yok olma gibi durumlar gözlemlenmiştir. Bu tıpkı şey gibi sen boşluğa konuşursun ama ses aslında orada kaybolmaz sadece frekansı düşer ama o hep oradadır, gibi evrendeki hiç bir şey yok olmaz sadece bizim anlamakta imkansız derecede zorlanacagimiz bir maddeye bürünür. Işte bu tür şeylere senin dediğine geliyor, mümkün mü evet ama olasılık olarak bakınca zor gerçekleşen bir durum. Eğer inancın varsa bazı şeylerin sadece bundan ibaret değil kadere dayandığını bildiğin için her ne kadar bu düşünce gerçek bile olsa kader istediğin o şeyi gerceklestirmez.
bende uni kazanmak icin deneyecegim
Ama çevremdekiler cok negatif olumsuz konusuyolar
O zaman sınav ve derslerin süresi boyunca onlardan uzak tut, aynı kapta çürük ve sağlam meyve var iken çürük her zaman sağlam olanı bozar. Ben bile açıktan okuyorum ve çalışıyorum, ben yapabiliyorsam (ki ders konusunda çok beceriksiz bile olsa liseyi bitirdim) sende her türlü yaparsın.
Tesekkur ederim
hissederek gerçekten olacağına inanarak düşün oluyor
Ay nolur bana yardımcı ol
Senin ne dileğin oldu mesela ne yaptın sadece olacağına inanmak mi
Uni sinav sonucum açıklandı beklediğimden kotu oldu. Tercih yapicam. İyi bir yer çıkabilir ama mucize gibi birsey olur
Yani sadece olumlu düşünmek yetecek mi cevremde basaramayacagima inanan moral bozan kotu insanlar var
Olumlamada bir sıkıntı yok enerjine psikolojine iyi gelir pozitif enerjin artar ama ritüel vs. mantıksız uğraşlar bence bunun yerine eğer dini inancın varsa dua etmen daha iyi olur kendin hakkında en güzelini hayırlısını iste Allahtan
Kaderi değiştiren her şey büyüye girer. Özellikle saçma sapan ilişki sorunları yüzünden ahiretinizi yakmayın
evet var yapılıyo yapan kadınlar cok var
Evet
Ayyy nasil yapiyosunuz lutfen yardimci olun bende uni kazanmak istiyorum
Bunun için sağlam ve doğru çalış
Konuları bir kez oku ve mp3 olarak kaydet
Tüm gün kulaklıkla dinle
Tamamda sinav bitti ztn neyini calisicam daha
Niyetin neyse içten çok isteyerek dilek tut
Gerisini kadim güçler halleder
Yapıyorum
Nasil yapıyorsunuz anlatirmisinuz lutfennnnn
Bende uni kazanmak icin yapayim
ALLAH Allah dua ederim gerisine karışmam
Ben ztn duamı da ediyorum
Duanı et tevekkül et başka işler karıştırmaa
Kendinizi kandırıyosunuz
boş iş
Dua varken mi
Ritüel yapabiliyorum
o nedir ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet bu konular bizim de çok ilgimizi çekiyor! ✨ İnsanlık tarihi boyunca niyet etme, semboller ve tekrarlar hep var olmuş aslında. Bunu dileklerinin peşinden giderken kendine bir odak noktası yaratmak gibi düşünebilirsin. Zihninin gücünü harekete geçirdiğinde, evrenin sana kapılar açtığına inanmak çok hoş bir düşünce, değil mi? 🧘♀️ Hayallerine ulaşmak için içsel bir motivasyon bulmak harika. 💫
369 ise yarıyormu ve 1 gun ara verince unutunca bisey olur mu
369 bir çerçeve sadece. Önemli olan niyetin ve ona olan inancın. Bir gün unutmak, sürecin bir parçası olabilir. 🌌