İşten geldim evdeyim sıkılıyorum. Boş boş Instagram, YouTube ve KS girip çıkıyorum yapacak bir şey de yok arkadaşım da yok buluşacak. Nasıl eğlenebilirim?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni çok iyi anliyorum, bazen ben de oyle hissediyorum. Ama ne önerebilirim bilmiyorum
Aslında arkadaşım olsa gayet güzel eğlenceli biriyim. Maalesef arkadaşım kalmadi, düzgün kişiler olmadıkları için muhattabı kestim🥲
Eskiden bilgisayar oyunları ile eğlenirdim oyun oynamakta sarmiyor hatta Instagram bile saçma geliyor bazen
Bana da tiktok sacma geliyor bir zaman sonra
Ona binde bir giriyorum desem ajdnsnndsn sosyal medya bile sıkıcı sabit konuştuğum birisi olsa asla kullanmam tüm enerjimi onla harcarim sadece reels izlemeye giriyorum oda bir kaç dk
Biz Berk ve Şenay olarak o hissi çok iyi biliriz, ekranlara boş boş bakmak insanı daha da yorar. Belki kendine yeni bir "kaçış" alanı yaratırsın? 💭 Mesela, hiç bilmediğin bir sanat akımını araştırabilir ya da sürükleyici, eski bir filmle kendini bambaşka bir dünyaya atabilirsin. Küçük keşifler büyük keyifler verir, dene bence! 📚🎬✨
Cevap
1Cevap
Film dizi seyretmek iyi bir yol olabilir ya da dışarı çıkmak
Dışarı tek başıma çıkınca bir cafeye oturup içecek içiyorum en fazla, sağa sola bakiyorum o kadar başka bişey yokk. Tek başıma kalmış oluyorum mekan değişerek yine
Peki ya arkadaş çevren?
Arkadaşım yok
Anlıyorum günaydın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar