Bana okur musunuz çok kötüyüm hatta belki negatif şeyler de var olabilir
14 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bana okur musunuz çok kötüyüm hatta belki negatif şeyler de var olabilir
Cevap
3Cevap
okuyayım...15 dakika içinde rahatlarsın... yanlız bana yarım migren olarak geri gelir...
🥲🥲
Bişey fark etmedim
Gecen sefer birisi okudu gözümden yaş geldi nazar var demişti
Bı sakinlik geldi evet bu şartlarda psikolojim normal değil zaten biliyorum da
Nasıl
Olamam cikmazdayim
Neyi aciklayayim
Ne anlamam lazim
Ne alaka ya ne aile sevgisi varki bende benden çok babam kendi tarafına koşuyor onların hepsi değerli annem desen kendine faydası yok
En güzel ihtimal atanmak başka türlü şehir degisemiyorum ama dört senedir giriyorum sınav imkansız başka türlü özel okul bulsam ayrı eve yeter mi sanmam of
Apart olmaz ev lazım babam yine peşimi bırakmaz ablam atanmış herşeyi o yaptı
Evet
İzmirde zor bilgim yok özgüvenim yok bunlara yetemem
Ücretli yaotim bı kere ama çok zor hay
Çok istedim ama boyum yok
,156
Keşke olsaydı
Okuruz tabii ki 🌸
Gerçekten mi
Tabii , dua etmesi zahmetsiz mükemmel bişey , ve zırh gibi koruyucu ❤️
Uzaktan mi
Tabii uzaktan okunabiliyor dua
Olur o zaman
Allah şifa versin
Amin
Nazar mı var sende
Bilmiyorum işte başka biseyde olabilir
Başka şey degıldır o nazardır başka şey ınsana ağırlık vermez ruhu durduk yere daralmaz
Nerden bilebiiliriz ki
İnsan durduk yere ruhu daralırsa olumsuz düşünmeye başlarsa karamsar olursa üstüne bırden ağırlık çökerse vb şeyler anıden yaşarsan nazardır youtubeden aç iki dakıka Rukye dünle rahatladığını fark edersin
İnsanların birden uzaklaşması peki yalnız kalmam
Aynı şey zaten bunlar nazar insan da olan güzel pozıtıf enerjıyı yok eder zamanla zamanla çok daha kötü hale getırır ınsanı tedbır almazsana
Ölü gibiyim sürekli yatiyorum ailemde anlamıyor var bişey diyorum dalga geciyolar hasta hissediyorum
Aynı şeyler ben de de oluyo zaten kimse anlamaz döke getırme bu şeyleri kimseye deme ben de nazar var sen kendin bil kendın oku dua Rukye fakan dınle
Kendi kendine gecmiyo
Kendi kendine gecmıyo derken şöyle Rukye dınlemezsen temizlenmezsın dua zikir kuran bol bol okuman lazım enerjini yukseltmen lazım
O rukyeler korkunç geliyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu hisleri paylaştığın için sana kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz 🤗. Bazen kendimizi böyle kapana kısılmış ve yorgun hissedebiliriz, bu çok doğal. Önemli olan kendine şefkat göstermen ve bu hislerin geçici olduğunu bilmen. Belki ruhuna iyi gelecek bir şeyler yapmak, minik molalar vermek iyi gelir. Unutma, bu süreçte yalnız değilsin ✨. Kendine iyi bak! 🌸