Biri önerdi ama güvenemedim emin olamadım var mı bileniniz
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Biri önerdi ama güvenemedim emin olamadım var mı bileniniz
Cevap
2Cevap
Bu büyücü için soru yazmak istiyorum soru engelleniyor. Ben yandım sen yanma biraz daha düşün adam parasını istiyor ne yapacam bilmiyorum
Nasıl yani Gabriel var mı gercekten yokca baska birine mi yaptrdn
Sana yazamıyorm isteği onaylarmısn
Hele eklıom yaz bana soruyu ben sordm
Lena adım yaz bana
@Benoni sen istegı onaylarmısn
@Benoni yolladım onaylamıosn ki
@Benoni sana mesaj atılmıo
Mardindeysen git uzak bir yerdeysen uzaktan yapmak iste büyü parası kadar yol paran gidecek 😂
Bu kişi doğru mu var mı yani böyle biri
Gördüklerine şaşırmayacağın kadar var 😂
Özele açarmısn kndini yazim sana
@Van651994 çok mu yüklü para istedi? İstediğin şey oldu mu peki? Baştan parayı konuşmamış mıydınız?
@Van651994 Çok mu yüklüydü arkadaşım 10-20 bi şeyse erteleme de gözünü karart derim ben. Tehdit vari konuşmadı inşallah ne bileyim arayı bozma bence
@Van651994 arkadaşım istediğin olmuş adam güvenilir çıkmış dediği kadar para istemiş gözünü karart borç iste birilerinden canını sıkma Allah korusun ben başına kötü bi şey geldi sandım da endişe ettim. Borç ödenir takma
@Van651994 baştan birazını yolladım uzaktan başladım demiştin sonradan yanına gittin başka bi şeyler daha mı eklettin kardeş?
@Benoni yanına gittim sevgilim için para ödemedim sonra kız arkadaşıma görücü geldi akrabası onu alacaktı aileler anlaşmışlardı bunun için uzaktan yaptırdım onun parasını istemişti göndersim şimdi bağlama için yaptğım büyünün parasını istiyor üstünden geçti diyo ödemenin ver artık diyor aslında suç bende. bende parayı abime borç verdim sırf hatta kredi çektim verdim ordan para gelmedi işleri ters gitti bende adama bu hafta atarım abi dedim tamam dedi göndermedim sonra yine yazdı abi böyle bir durum oldu bu hafta sana verecem dedim yine vermedim abinden para bekliyordum abim vermedi bende adama vermedim pazartesi mesaj attı bana işte dedi bu üöüncü hafta oldu oyalıyorsun beni bu pazar gününe kadar gönder tamam dedim abimi aradım dedi cuma ödemeler gelecke sana verecem saat 5te aradım dedi pazartesite kalmış şimdi bir iki arkadaşa söyledim istedim biri bende sıkışım ay başı maaş bekliyorum dedi biri araba aldım borçlandım dedi birine ulaşamadım bir başka arkadaşa yazdım akşam eve geçince bakayım varsa nakit verecem dedi bu akşam halletmezsem abinden diyecem birinden borç al falan diye işimi şansa bırakmak istemiyorum çok korkuyorum hem kızın gideceğinden hem bana bir şey olacak diye
@Van651994 bi sevgilin bi ayrıca başka kız mı var. İşlem parasını bi ayrıca kenara koymadığın için karışmış olsun vardır bunda da bi hayır istediğin olmuş ya , abin de acil diyince bulur inşallah bi yerden
@Benoni normalde maddi durumum iyi birinden borç istemek bana ağır geliyor insanlar yanlış anlar 10 bin için. Kredi çekemiyorum yeni abim için yüklü miktar çektim maaşta bir sonraki hafta yatacak ay başında dedim belki adamı oyalarım maaşa kadar olmadı dedim abi o kadar bekledin 2 hafta daha bekle maaş alayım sana vereyim beni enayi yerine mi koyuyorsun dedi 2 haftadır gönderecem diyorsun şimdide iki hafta daha bekle diyorsun pazar günübe kadar kesin göndereceksin dedi tamam dedim daha bugün 3 4 kişiden borç istedim yarına kadar atacam ona. bunla ilgili soru yazmak istedim sorum engellendi belki benim gibi olan vardır parayı geç göndersem bir şey olacak mı diye falan ama sorum engellendi
@Van651994 anladım şimdi tamam şöyle bi şey olabilir adam yaptığı şeyi bozar nasıl bozuluyorsa artık , sonra da bi daha iş falan yapmaz sana güvenmiyorum diye. Kötü denk gelmiş ya , kız nasıl bari eskisi gibi iyi mi tuhaf şeyler olmuyor inşallah işlemden sonra? Bu kadar mücadeleye inşallah sevgilinle her şey düzelmiştir de değsin bari
@Van651994 çok sevindim hadi inşallah güzelce sorunsuzca hallolur işin 🌸
@Van651994 abi iyi günler bende şimdi o adamla konuşuyorum 3 bin başta ver büyüyü yapalım siz kavuştuktan sonra geri kalan ödemeni yaparsın dedi bu adam güvenilirmi yani para kaptırmak istemiyorum yardım edersen senin nasıl kaç günde tuttu ve Instagram adresi var mı acaba yardımcı olursan sevinirim abi
@Random_Anonim yanına gideceksin 3 bin mi vereceksin. 23 gün gibi birşeyde oldu. İNstagramı gabrielyafqa adresi bende yok konum atmıştı konuma gitmiştim
@Random_Anonim sen nerden buldun adamı
@Random_Anonim senden niye 3 istedi onu anlamadım yanına gittiğinde para almıyor
@Random_Anonim acaba sen başka kişiyemi yazdın senden para istedi
Sen gizliden cıkarmısın sana yazayım
Çıkamıyoeum yeni soru yaz oraya gelebilirim
Yeni soruyu nasıl görüceksn peki sen yazaym canım
Yok yanına değil sosyal medyadan yazdım uzaktan yaptırmak istedim uzaktan olursa paranın yarısını önden istedi bende okadar para yok şu an dedim 3000 olur mu dedim olur dedi bende burada ararken buldum bu sitede iyi dedi ben yaptırdım oldu dedi biri ondan araştırıyom eğer iyise atacağım
Sordm yaz
Başta yanıma gelirsen başta para almam siz kavuşursunuz alırım öyle dedi 10 bin dedi
@Random_Anonim sen bana bi yazsana özelden istek attm snaa
Mesaj atamıyorum sana bende takip ettim ama olmuyor 3 xp olman gerekiyor falan diyor
@Random_Anonim kardeşim büyü tuttu parasınıda bu akşam attım 3 bin istemiş senden 7 bin sonra vermen gerekiyor ben veremedim adam tehtit etti resmen alelacele topladım gönderdim parasını adam 50 yaşlarında yanında bi kadın var ama kalabalık bahçe küçük bi sürü insan var orada eğer gitsen korkacağın bir şey olmaz
Seni ne diye tehtit etti
@Random_Anonim arkadaş kavuştuktan sonra ödemeyi geç ödemek zorunda kalmış abisine vermiş parayı ondan dolayı, hata bende dedi ya üst mesajlarda. Çok şükür parayı da Ödemiş dün işlemleri tutmuş , muradına ermiş darısı tüm isteyenlerin başına. Gabriel denen kişi doğru kişi sanırım ulaşan herkes memnun şuana dek helal olsun valla
Bende para gönderdim şimdi gerisini kavuşursak kızla ondan sonra gönderecem işte başka biride yalan diye yazmış ama bilmiyorum ya
@Random_Anonim takip ediyorum sen de takip etsene beni
@Random_Anonim görüşmüş işlem yaptırmış da mı yalan yazmış? Genelde iletişim kurmayan bu işlere inanmayanlar yalan yazıyor da. Deneyimlemeyen bilgi sahibi olmayan yorum yapmasa bu kadar karışmayacak zaten ortalık, ne doğru ne değil eleyip bulması zor oluyor
@Van651994 kaç günde sonuç aldın işlemde
@Zbaşka sana istek attm bakarmısn yazamıom
@Van651994 kaçıncı günde oldu? Ben daha bir şey sormayacağım rahatsız etmek istemem seni
Öyle şeylere hiç gerek yok. Ne istediğini söyle akrabam yardımcı oluyor
Hesabını aç herkese yazim sana
Açtım
Yazmayacaksan gizlenicem
Yazılmıyor sana
İstek at
Yazdım
Ben gabriel sarayı biliyorum olur mu
Ya bi git lütfen
Ne dedim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bir öneriye karşı böyle temkinli yaklaşman çok doğru bir içgüdü bence 🤔. Güven kavramı, hele de söz konusu finansal konularsa, hepimizin üzerinde durması gereken derin bir mesele. Bizim podcastlerde de sıkça tartıştığımız gibi, tek bir tavsiyeye bağlı kalmak yerine çok yönlü araştırmak ve çeşitli referansları bir araya getirmek önemli. Kendi kararını vereceğinden eminiz! 🔍✨