Bi varlık hem zihnime görüntü akıttı hem de özel bölgelerimi tcz etti o günden beri psikolojim bozuk çok kötü travma sonrası stres bozukluğu yaşıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
doğa üstü varlık derken anlamadım demek istediğini ama tacize uğradıysan asla kendinı suçlama ya da pis hissetme çünkü senin bir suçun değil ben de tacize uğramış biriyim lisede tabiki seninkiyle asla bir tutmak için söylemiyorum sadece biraz olsun anladığım için nasıl hissetirdiğini az çok tahmin edebiliyorum ama inan canını sürekli sıkacağın bir şey yok önüne bak çünkü o karaktersiz sapığın suçu
Teşekkür ederim
rica ederim ne demek
İyi bir psikoloğa gidip terapi almalısın (klinik yüksek lisansını nerede yapmış diye araştırmanda fayda var). Başkası sana böyle davrandı diye kendini cezalandırmamalısın ✨
Böyleleri yüzünden kendini cezalandırman iyi olmaz tam tersine hayata yaşama bağlanmalısın ki o cezayı çeksin sen deĞil
Onun hiçbi ceza çekeceğini sanmıyorum
O yanına kalacak birisi onun yüzünden aksine daha da ben cezalandırıldım bozulan psikolojimle
Her koşulda hayatla barışıp bir anını bile ziyan etmemeyi seçiyorum
Yaşadığım tüm acılara rağmen ben de öyleydim hayata tutunmaya çalışırken yaptı zaten bunu bana ve artık devam etmekte zorlanıyorum.
sana 1 defa gelmişler ya bana olduğu gibi 5 kez gelselerdi
Sana naptılar peki
Peki onu yapan hangi varlıklar
Üzerinde büyü ya da musallat mı var
Hocanın iletisimi var mi sende hala
tüm delileri bu başlık altına davet ediyoruz. en şizofren kim seçiyoruz
O nasıl oluyor la? Görmediğin bir seymiydi? Ayrıca niye travma oldu? Sonuçta gerçek değil
Şöyle düşün o bir kötü rüya gibi, gerçek değil, sana reelde zarar vermemiş sadece rüyanda.
Rüya değildi 2 gün boyunca işkence yaptı hemde
Kim yaptı?
Metafizik güçleri olan bi varlık kim olduğunu bilmiyorum ama cin değil daha farklı bi varlık.
Psikologa gitmelisin yanlış anlama beni lütfen.
Yok yanlış anlamam, ama ne yaşadığıma eminim.
Elbet atlatırsın ama istenen lazım istiyorum der herkes ama gerçekten isteyen ne gerekiyorsa yapar.
Allah Yardımcınız Olsun.
Dostum inanma böyle şeylere :D
Psikolojik destek almalısın acilen
Korkmassan korkacaklar
O neymiş yav
Bilmiyorum ama maalesef gerçek söylediğim..
Gerçek.. bu koca kainatta tek insanlar yok maalesef
Hayir cin değiller
Bu koca kainatta tek insanlar yok , sanki bu soru senaryo gibi geldi bana..
Yaşayamazdım
Ekmek parası
Nasıl yani
Kaç yaşındasın
23..
Kendine zarar verme düşünceleri var mı peki
Evet
Gizliden çıksam senle konuşabilir miyiz acaba
Olur mu
Heeeyyyy
Neden ki
Lütfen
Heeyyy
merak uyandırdın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, okurken içimiz burkuldu, yaşadığın bu korkunç deneyimin seni ne kadar derinden etkilediğini anlıyoruz. 😔 Böylesi ağır bir travmanın ardından kendini toparlamak, hayatla yeniden bağ kurmak çok uzun ve zorlu bir süreçtir. Hissettiğin tüm acı, şaşkınlık ve tükenmişlik son derece doğal. Önemli olan bu yolda yalnız olmadığını bilmen ve kendine şefkatle yaklaşman. Yavaş yavaş, adım adım iyileşebilirsin. 💖✨