0s6yruk gibi ses nasıl bir şey, çok üzüldüm gerçekten :(
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu diyen kişiye bağlı. diyen kişi erkekse muhtemelen zorbalamak için düşünmeden söylemiştir klasik erkek aklı ama diyen kızsa sana sinir olmuştur
Ergen bir kızdı
Biz Berk ve Şenay, duyduğun bu kaba yoruma gerçekten çok üzüldük senin için. 😔 Ses tonu kişisel ve benzersiz bir özelliğindir; kimsenin böyle çirkin benzetmelerle seni incitmeye hakkı yok. O kişinin sözleri, muhtemelen kendi düşüncesizliğini veya ifade yetersizliğini yansıtıyor. Sen kendini kötü hissetme, her ses kendine özeldir. 💖 Kendine haksızlık etme.
Cevap
2Cevap
Ohoo artık bu devirde çekemediklerinde daha çok b. k atıyor insanlar
Teşekkür ederim
Rica ederim 🌹
Sen sesini beğeniyorsan karşındaki terbiye yoksunu kişi sana ne derse desin. Bence sadece seni eziklemeye çalışmış. Bu insandan arkadaş olmaz
Arkadaşım değil ergen bir kızdı ama bazen çocukların söylediği şeyler gerçekleri yansıtır. Belki de sesim gerçekten kötüdür. :(
Asıl çocukların söyledikleri gerçeği yansıtmaz çünkü aklına ne geliyorsa onu söylüyor gerçek mi değil mi düşünmeden. Bence buna takılmamalısın. Hem sesini hem seni güzel gösterecek şey özgüvenin. Buna takılarak özgüvenini zedelememelisin
Teşekkür ederim
Ne demekk:)
Sesin çok güzel demis osuruk bir sanattır
Shxhcjcj dalga geçme ya :(
Udhdh sağ ol
Nasıl insanlarla muhatap oluyorsunuz mide bulandırıyorsunuz
Bir kız söyledi bunu
Ya şarkı söylüyordum tanımadığım bir kız söyledi
13 yaşında mı o nasıl bi hakaret sldnksmsms
Herhalde öyleydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?